Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Szukałem już w wielu polskich sklepach i nie mogę znaleźć nic sensownego.

Póki co, są dwie opcje do wyboru:

1. Kabura za 300pln

2. Kabura za 125pln

Pierwsza odpada ze względu na cenę. Druga jakoś mi nie podchodzi :/ Jeśli bym ja kupił, to i tak obetnę tą część na magi.

Może ktoś przymierzał kiedyś tą drugą do Mp7? Może nie jest taka zła?

Jeśli znacie jakieś sklepy niekoniecznie związane z airsoftem (może na przykład ochroniarskie?), które posiadają w ofercie fajne kabury pasujące do tego modelu, to byłbym wdzięczny za link.

Z góry dzięki i pozdrawiam,

Gallain

Posted
Na WGCShop'ie jest kabura z machineguna za 40$ zamiast 300zł' date=' dostępna w trzech kolorach.[/quote']

Wiem, ale to trwa dlugo, a poza tym trzeba doliczyć wysyłkę, cło i vat. Szukam czegoś w anszym pięknym kraju :)

Dzięki za pomoc, anyway :)

Posted
Wiesz, czasem warto zapłacic jesli chce się miec cos odpowiedniego...asg to taki wytwór ze niestety drogie. Oszczędny dwa razy płaci.

Niby tak, z tym, że jeszcze mnie nie porąbało, żeby za kabure 300 pln płacić. Wystarczy mi, że wydaję ciężkie pieniądze na giwery i ich utrzymanie :)

Ta udowka ze Strike Systems jest genialna - polecam!

No, i to chciałem przeczytać :D Masz może jakieś fotki z Mp7-ką w środku? Bądz z innym PMem, żebym po prostu zobaczył, jak to w niej siedzi.

Jakbyś miał, to poproszę na maila.

Pozdrawiam i dzięki.

Posted

Niestety dopiero za jakieś 2 tygodnie, bo teraz im sie "wszystkie wysprzedały".

Czy któś byłby tak łaskawy i wrzuciłby tu ze 2 fotki Mp7 w tej kaburze? Byłbym bardzo wdzięczny.

Pozdrawiam.

PS: Czy w ogóle wygodna jest ta kaburka? Bo jak nosiłem 1,2 kilogramową berettę w udaowej, to mi się majtała na wszystkie strony :)