Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

A ja dołoże swoje 3 grosze. Ostatnio u Krakmanów pojawiło się to:

http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...&product_id=508

Czy ktoś już może ma tą strzelbkę? I ktoś rozkodował, co to jest JT ? Jestem bardzo sceptyczny co do tych 300fps-ów i hop-up'a. Miałem coś bardzo podobnego (Cyma P.799A), brak hopa, plastikowa lufa 3 członowa :| i kloc z cementu w kolbie. Rozpękła się w 100 miejscach po upadku spod ściany.

Jaką to ma lufę, czy solidna konstrukcja, i co z tymi 300fpsami?

• 6 months later...
Posted

bardzo dobra replika mam ją od stycznia i nic sie jej nie stało zasieg extra bo az ok. 45m na bezwietrznych warunkach.

POLECAM FIFEK z ARW !!!! :uśmiech:

• 3 weeks later...
Posted

Sebek, co do okularów i samej repliki to prawdopodobnie będę mógł coś napisać bo kumpel zamówił u krakmana i shotgun jutro powinien się pojawić, jak zobaczę, obmacam i postrzelam to dam znać.

Posted

Ten shot ma regulacje hu co jest niewatpliwie atutem, heh sadzac po wygladzie to niewiele sie rozni konstrukcja od m47 z double eagle, ale ma wieksza moc, de ma chyba z 250fps.

Moj podstawowy gun to shotgun JT-3A (tez od krakman`a) niestety brak regulacji hu zmusza (chyba ze ktos rozkreci replike i sprobuje regulowac na wlasna odpowiedzialnosc, ja rozlozylem m47long z double eagle i nie moglem za cholere zlozyc) do kupna ciezszych kulek, ja przez dlugi czs uzywalem 0.23 ale ostatnio sprawdzilem 0.20 i o dziwo leca juz lepiej (pewnie hu sie wyrobil)

• 1 month later...
Guest Specskorpion
Posted
witam zastanawiam sie nad kumpnem tej giwerki smile.gif prosze o opinie o niej i czy warto

Mam ją, ale jakiś wadliwy towar, gdyż nie chce sie przeładować.

Na szczęście już jutro wysyłam i dostanę nowy, albo ten zostanie naprawiony.

Ogólnie warto go kupić. Waga 1400 g. Regulowany HU Hop Up <<==>> Normal. Wygląd niezły jak za taką cenę. W środku nie wiem, nie rozkładałem, żeby mi uznali gwarę. Niestety nie znam jego osiągów, gdyż tak jak pisałem, był to jakiś wadliwy towar.

Guest Specskorpion
Posted
Jedno pytanie: można zdjąć kolbę z "tacticala", tak, żeby został sam chwyt? (shot wyglądałby jak zwykły short).

Można, tylko brzydko wygląda.

Posted

Można, tylko brzydko wygląda.

Well... nie można. Ostatnio przekładałem.

Możesz ewentualnie zdjąc trzewik kolby (czyli w sumie całą część ruchomą), ale zostanie ci pręt, po którym się ona porusza. Wyglądać to będzie dziwnie, i watpię, aby było wygodne. Obcinanie tegoż pręta będzie wiązało się z koniecznością zaślepiania dziury po nim (upierdliwe zapewne, ale dało by się zrobić - żywica czy coś...).

Radziłbym po prostu poszukać kogoś, kto ma na zbyciu chwyt pistoletowy od wersji short (np. bo mu sie strzelba popsuła) i przełożyć.

Guest Specskorpion
Posted
Możesz ewentualnie zdjąc trzewik kolby

Właśnie o to mi chodziło.

Posted

Na temat tego shota mogę nieco powiedzieć, więc... ;)

Replika, jak na tą cenę jest bardzo dobra. Kulki ciągną nieźle, co prawda nie elektryk, ale sama moc większa niż w niejednym AEGu.

Chodzi dobrze, szybko, pump-action umożliwia nam walkę na całkiem przyzwoitym poziomie. Szybkoładowara w zestawie, co daje nam dobry sposób ładowania.

Jeśli chodzi o linka, którego wkleił Brayli - to adres kulek? Chyba zmienili ;)

Reasumując, jak na taką cenę to dostajesz bardzo przystępną replikę, w sam raz na rozpoczęcie zabawy ;)

Pozdrawiam!

• 4 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...