Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Miał ktoś z Was może styczność z tym pistoletem?

Jak się sprawuje? Jak z awaryjnością? Osiągi? Ogólne opinie?

Link do niego TUTAJ

Z góry dzięki i pozdrawiam,

Gallain

PS: szukałem, co tam o nim słychać na forum, ale znalazłem trochę nic nie wartego śmiecia o wersji niemetalowej i ciut o compact.

Posted

KWA nie ma orginalnych oznaczeń (ten w linku od Okrucha). Popatrz na ten MG i na ten drugi.

ASGSHOP napisał że będą mieć ale w wersji z orginalnymi oznaczeniami, czyli to co jest już na MG.

Posted
Póki co Bombelku widać jedynie Taiwan Version i Japan Version' date=' nie widziałem KSC KWA, jedynie KSC...

P.S.: Czy podane wersje różnią się jedynie pochodzeniem?? Skąd te 35$ różnicy w cenie?? Było to poruszane w jednym wątku, ale ostatecznie nie rozumiem...[/quote']

nie przechodzi kontroli jakości w japonii... :)

Posted
KWA nie ma orginalnych oznaczeń (ten w linku od Okrucha). Popatrz na ten MG i na ten drugi.

ASGSHOP napisał że będą mieć ale w wersji z orginalnymi oznaczeniami' date=' czyli to co jest już na MG.[/quote']

A czy asgshop pochwalił się, ile będzie nas taka przyjemność kosztować?

Posted
Ta przyjemność kosztuje 509zł :)  http://asgshop.pl/produkt.php?id=1309

No wszystko fajnie, cacy, ale gdzie jest napisane, że zamek i lufa zewnętrzna są metalowe? Podpowiem - nigdzie. Jest to więc odpowiednik tego, co na mg.pl kosztuje 539 i jest caly ABSowy, a temat jest o tym, który kosztuje 679 i ma metalowy zamek + lufę zewn.

Na przyszłość radzę czytać ze zrozumieniem i nie robić niepotrzebnego bałaganu.

• 3 weeks later...
Posted

Japończycy przeprowadzają dodatkową kontrolę jakości, jest też kwestia (nie)obecności* napisów firmowych.

*Albo są, albo nie ma, mnie i tak na nich nie zależy...

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nie zakładając nowego tematu zadam moje pytanie tutaj bo i tak widzę, że rozmowa zastygła ;)

Czy jak wymienię zamek w KSC USP .45 na metalowy to muszę zmienić zawór w magazynku na zawór o zwiększonej przepustowości ?

Posted (edited)

Czy jak wymienię zamek w KSC USP .45 na metalowy to muszę zmienić zawór w magazynku na zawór o zwiększonej przepustowości ?

Nie koniecznie. No chyba ze chcesz miec wieksza moc pistoletu :) Ale przy wymianie na metalowy zamek powinienes wymienic sprezyne powrotna na mocniejsza. Z reszta jesli wymienisz zamek to sam zaobserwujesz co powinienes dokladnie wymienic

Edited by upadlyaniol2
Posted

Jak zostanę przy stockowej to może się coś połamać ?

Nie :) Poprostu moze Ci mozolnie chodzic zamek bo jednak wagowo jest roznica pomiedzy zamkiem z absu a metalowym. Z reszta sam sprawdzisz jak kupisz i zamontujesz. Jesli bedzie Ci odpowiadac praca metalowego zamka to nie bedziesz musial montowac mocniejszej sprezyny.

Posted

Dzisiaj przyszła do nas paczuszka z WGC i po "suchym" przetestowaniu pistoletu muszę przyznać, że jestem bardzo usatysfakcjonowany nowym zakupem. Pistolet zarówno wygląda jak i kopie solidnie (może nie jak osioł z ADHD), choć w terenie sprawdzę go dopiero w przyszłą niedzielę. Parę fotek poglądowych:

GP Custom USP .45 Full Metal

hkuspgt8.th.jpg

hkusp1px9.th.jpg

hkusp2ft9.th.jpg

Jakby nie patrzeć - piękny kawałek metalu :twisted: