zibid Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 No dobra, to się pochawlę. Autora materiału w NTO znam osobiście - to bardzo wporzo koleś. Jak znam życie, to Michał sam zacząłby biegać z karabinkiem, choć jak się domyślam ma tak mało czasu i tak dużo roboty, że nie będzie mógł a szkoda :) Quote
Popski Posted June 22, 2007 Report Posted June 22, 2007 W dzisiejszej NTO kolejny art o ASG, widać gazeta nas lubi bo to juz 3 artykuł o ASG w tej gazecie. Quote
Arni1990 Posted June 23, 2007 Report Posted June 23, 2007 A ja dodam cos od siebie na temat artykułu. To o czym mowił sierżant jest ok bo wypowiadała się osoba kompetentna ale ten 14 latek... i ten jego tekst ze za "150-200zł mozna miec pożądną broń" jest troszke nienamiejscu bo jak wszyscy wiedzą ASG jest dla ludzi od 16+. Ale ogólne wrażenie jest dobre barzo dobre:P Quote
Major.8 Posted August 1, 2007 Report Posted August 1, 2007 Nie podoba mi się również, że drugim bohaterem artykułu jest nieletni, twierdzący, że bawił się w ASG mając lat 14 (sic!). No wiesz, nie każde dziecko w tym wieku było takie debilne jak ci opisani w artykule. Ja zaczynałem w wielu 13 lat i nie było problemów. Teraz prawie pełnoletni twierdzę, że 13 lat to jednak za mało. No ale udało się i jestem z tego powodu szczęśliwy. Nie każde dziecko w tym wieku jest szpanerem i lata z giwerami po osiedlu. Quote
Recommended Posts