Skieleton Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Witam, zwracam sie do was o pomoc ponieważ szukam już tej szyny kawał czasu i nie moge znaleść :? ... Może bedzie pasować szyna z jakiejś innej repliki?? Pozdrawiam i czekam na podpowiedzi :wink: Quote
mariusz Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Jeżeli szukasz szyny JUST, to ja mam do sprzedania :D Quote
Skieleton Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 w jakiej cenie?? pasuje ona do AK Cymoskiego?? i jak sie ja montuje?? Quote
mariusz Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 http://www.warrior.pl/forum/viewtopic.php?t=4491 Szynę montuje się ją 2 śrubami do spodu body. Cyma jest zbudowana podobnie jak TM więc powinno pasować. Jeżeli masz 2 śrubki na dole między łożem a gniazdem magazynka to powinno być O.K. Pozdrawiam Quote
Skieleton Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 sprawdze czy napewno i dam odpowiedz ok?? :) [ Dodano: Mon 09 Oct, 2006 ] mam te sróbki :) jak sie umówimy z zakupem?? Quote
fiolek Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Skieleton ja juz prowadze negocjace z mariuszem od kilku dni wiec jesli mozesz to ustap mi pierszenstwa oki Quote
Skieleton Posted October 10, 2006 Author Report Posted October 10, 2006 ok :( [ Dodano: Tue 10 Oct, 2006 ] czekam na wynik... Dałby mi ktos namiary gdzie w takim razie moge dostać taką szyne w rozsądnej cenie oczywiście?? Pilne!!! Quote
Recommended Posts