Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam , mam problem z aegiem M15A2 produkcji Classic Army . Mianowicie podczas dzisiejszej strzelanki spust zaczął chodzić ciężej niż zwykle i po krótkiej chwili w ogóle karabin przestał strzelać . Sprawdzałem baterię i bezpiecznik , wszystko było ok . Co mogło się stać? Z góry dzięki za odpowiedź.

Posted

Jackobi...ten post ma pomoc? Jeśli postuka głową w sciane to karabin magicznie ozdrowieje?

Jeśli spust zaczął ci ciężko chodzić, to nie ma to nic wspolnego z baterią, bezpiecznikiem, okablowaniem.

Raczej bedziesz musiał jednak wysłać.

Chyba, ze ktoś zrobi wyjątek i napisze coś ciekawego.

Posted

To ma oznaczac, ze po co sie wypowiada jesli nie ma pojecia jak pomoc ?? jesli nie zaradzi to wysle, ale logicznie rozumujac pyta tutaj o rade bo nie chce wysylac repliki do serwisu tylko zapytac o pomoc tutaj.

Posted
:ściana:  :ściana:  :ściana:  :ściana:  :ściana:  :ściana:  :ściana:  :ściana:  :ściana:  :ściana:

To ma oznaczac, ze po co sie wypowiada jesli nie ma pojecia jak pomoc ??

Drugi post podważa sens pierwszego....

Pyta, bo sprawa może okazac sie banalna i nie trzeba bedzie "srać sie" z serwisem.

Nie róbmy więcej OT.

• 5 months later...
Posted

Wiem że temat "troche" stary i problem napewno rozwiązany ale może bedzie dla przyszłych pokolen.

Mianowicie ja i kumpel mieliśmy tak samo i najprawdopodobniej jest to problem z kostka stykową. Kupić nowa zamontować i karabin powinień smigać :killer:

Posted

Albo mogo to też byc płytka selektroa ognia :) kumploi tak złozyli giwere że selektor bł pękniety i działo tylko semi na koniec wogule sę spust zacioł gdyż pękniety selektor utrudniał prawidłowe działanie spstu :)