Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam mam problem z Beretta m92F. Po rozlozeniu i ponownym zlozeniu strzela ona gorzej niz pistolety ktore mozna kupic na bazarze za 10 zł.

Bardzo prosze o pomoc jak prawidlowo zlozyc tą berettę i czy ktos wie dlaczego ma taką moc i zasieg po zlozeniu?????

MOJE GG: 7403185

Posted

Kurde... Co można w tym spieprzyć? Ta giwera przy rozkładaniu bez pomocy śrubokręta składa się z czterech kawałków - szkieletu, zamka, lufy i cylindra z tłokiem. W dodatku wszystko pasuje jedno do drugiego - w końcu kopia Marui. Moją kupiłem za 10 złotych, wstawiłem nowe śrubki (bo stare ktoś wykręcił 8O ) i jak na broń boczną strzela całkiem nieźle.

• 4 months later...
Posted

Czy rozkładając tą berettę do podstawowych części z zamka, nie grzebiąc w tym co stanowi jeden kawałek, można w ogóle ten pistolet złożyć tak aby HU wyszeł jakoś na boku czy do góry nogami?

Posted

Jeśli nie rozkładałeś osłony/obudowy lufy (czy jak to tam nazywa się) to jest praktycznie niemożliwe. Chyba że grzebałeś w lufie jakimś patyczkiem.

Upewnij się i zajrzyj do lufy, czy krzywo nie siedzi, a najlepiej to rozłóż i ręcznie skoryguj.

• 2 months later...
Posted

Hej!

Pewno juz po problemie, ale miałem przedwczoraj to samo i okazało się, że wystarszy niedokładnie przy łączeniu luf spasować gumke h-u z alu lufą i jest problem. Warto przy okazji wyczyścić h-u z silikonu i po kłopocie.