Shreader Posted September 25, 2006 Report Posted September 25, 2006 Pytanie tak jak w temacie, czyli: Czy STOCKOWY G&G wytrzyma sprężynę 120m/s ??? Mam zamiar kupić L85A1 G&G i chciałem odrazu zamontować w nim mocniejszą sprężynę 120m/s oczywiście o niejednakowym skoku, szlifowane czoł. I nie chce wymieniać nic więcej ! Jak sądzicie czy ogólnie nowe model G&G (m4, m14, L85 itp) wytrzymają bez problemu taką sprężynę, mają stockowo sporo wzmocnionych części (dane producenta), ja osobiście uważam że można by spróbować :twisted: Co wy na to ? p.s. Co sądzicie o jakości sprężyn G&G ? Quote
sabat Posted September 25, 2006 Report Posted September 25, 2006 generalnie z tego co ogladałem bebecy l85a1 to nieradze próbowac... chyba ze dadza ci odrazu nowy tłok... sprezyna i tak jest około M110 w stoku tam wsadzona bo porównywalem do m120 CA... zreszta jako ze jest to 1 motel tego producenta proponowal bym poczekac na koniec gwarancji, nie zebył bym worgiem gwarancji sam po 1 miechu przerobiłem mp5 CA 360fps, ale cos radził bym poczekac z tą Lką na stabilniejsze wersjie, no i pamietaj ze mósisz tam utrzymac ROF ponizej tych 15 kulek na sek Quote
Shreader Posted September 25, 2006 Author Report Posted September 25, 2006 a widziałeś to http://www.redwolfairsoft.com/redwolf/airs...il?reviewID=165 Zwróć uwagę iż tam podają iż broń ma 392 FPS..... czyżby sprężyna 120m/s ..............///////???? Quote
sabat Posted September 26, 2006 Report Posted September 26, 2006 hmmm no niewiem... mozliwe... ale do tego ciasna, długa lufa i wiekszy cylinder... Quote
Recommended Posts