ashes Posted September 24, 2006 Report Posted September 24, 2006 Witam! Mam pytanie. Czy jest możliwa przeróbka tej (http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_47&products_id=1195&osCsid=cacc4903a424514f1aec3774ba7570e0) Tetetki??? Chodzi o ostatnie zdanie: "Replika przeznaczona jest do celów kolekcjonerskich, niefortunne rozwiązanie konstrukcji zaworów nie pozwala na swobodne użytkowanie jej podczas gier ASG." Czy jest możliwe przerobienie tych zaworów i o co tak do końca w nich chodzi :?: Quote
Flame Posted September 24, 2006 Report Posted September 24, 2006 Myślę ze z tymi zaworami chodzi o to że sa one za mało szczelne i podaczas bieganiny,oddawania szybkich strzałów czy brudzeniu piaskiem te zawroki mogą nie wytrzymać i puszczać gaz... Skontaktuj się ze specshopem i spytaj się ich o co chodzi z tymi zaworkami... wkoncu oni powinni o tym wiedzieć :) Quote
Kamil Posted September 24, 2006 Report Posted September 24, 2006 Kiedyś do nich o to pisałem, i odpisali mi że zawory są, tak jak mówi Flame, cholernie nieszczelne, i cały czas pistolet syfonuje (4/5 napełnień gazem). Quote
Recommended Posts