Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Proszę o opinię użytkowników o goglach CeBe, najlepiej w porównaniu do Uvex-ów Ultrasonic (Ultrasonic-ów używam więc jest to dla mnie jakiś punkt odniesienia)

http://www.specshop.pl/product_info.php?cP...2f853a856621039

Wytrzymałość, wygoda, parowanie, użytkowanie z okularami korekcyjnymi sporych rozmiarów i inne co uważacie za ważne.

Jeżeli już było - przepraszam, ale przeszukanie forum na "cebe" nic konkretnego nie wykazało.

Posted
Auć. Kiedyś je Sobczaq przedmuchał na wylot ze swojej stockowej M'ki. Jak lubisz swoje oczy' date=' kup coś lepszego.[/quote'] W takim razie może wrzuć je (lub lepiej niech to Sobczaq zrobi) do tematu "Shit lista złych gogli" - w interesie wszystkich zainteresowanych?
Posted

Witam

Ja noszę gogle CEBE dlatego że mają wycięcia dla osób noszących okulary.

wiele razy już dostałem po (oczach ) goglach i są całe, szybki rysują się, dlatego używam irchy do ich wycierania, spryskane antyfogiem nie parują, mimo iż nie zrywałem gąbek , które każdy usuwa. Ogólnie jestem z nich zadowolony , używam ich już pół roku średnio co 2 tygodnie jeżdżę na strzelanki i zloty.