Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[freeware] F.E.A.R Combat

Recommended Posts

Guest ELiTE_HUNTiNG
Posted

Kto grał w f,e.a.r zapewne wie ze ta gra ma wiele do zaoferowania :)

Przedstawiam freewarową czesc f.e.a.r mianowicie sam multiplayer jak dla mnie chyba zdobedzie sporoa popularnosc :)

fizyka gry to poprostu bajka - graficznie bez zastrzezen choć "plastikowo"

10/10 oceniam

gre mozna sciaganac :

www.joinfear.com

po sciagnieciu rejestruje sie na stronie i na email dostaje cd-key umozliwiajacy Granie w sieci :)

polecam gre bo wrazenia sa Super

gra wazy 1,8 gb

sporo lecz na cała noc zostawic komputer i z rana mozna grac :)

co do samej gry jak standard jest zawsze caputer the flag , team match , deatmach ,kilka trybow inflation (zdobycie punktow kontrolnych) i kilka pokrewnych , map jest takze sporo , arsenał broni luksus :)

Posted

Komu się nie chce ściągac lub ma za wolne łącze na to (choć z takim łaczem nie wiem po co intereesuje sie grą w multi ;-) ) całość, czyli ta gra .. ze wszystkimi możliwymi patchami i innymi DL znajduje się na krążku CDA z października. Wersja z DVD jest na 100%.

FEAR już jak wyszedł na początku tylko DMEO MP dawał rade :) ten tez spoko.. choć mapki czasami są mocno zakręcone.. ;) szczególnie gdy ma się wszystko na HIGH DETAIL (prócz Textur-Medium) sporo bałaganu na tych mapach ;-) czasami można się zgubic :-P... + bałagan zrobiony podczas gry... porozwalane ściany.... i inne rzeczy które mozna rozpieprzyć ;-)

Miodzio !! z Ciekawostek :) : abym mógł odpalić ta gre musze odłaczyć jeden HDD... poniewaz mój GF 6600 GT w innym przypadku ma za mało mocy z zasilacza (który nie jest firmowy)... heh :D.. dla pewności odłanczam i DVDRW i HDD :D .. mocy (energi) nigdy za mało :D

***BaUEr*** 8)

Guest ELiTE HUNTER
Posted

Fakt zapomniałem dodac ze był w CDA choc sam kupilem :lol:

mapy zakrecone to prawda , ale szczerze mówiac tak dopracowanej strzelanki multiplayer do tego za free jeszcze nie było :)

Guest ELiTE HUNTER
Posted

ET niema co porównywać z f.e.a.r Combat to po pierwsze :D

Po 2 to zupełnie inny system walki :P

I Zupełnie inna epoka :D :lol:

Posted

To była odpowiedź na to pytanie :

ale szczerze mówiac tak dopracowanej strzelanki multiplayer do tego za free jeszcze nie było

Jak na swoje czasy ET kopało dupsko. Totalnie.

Guest ELiTE HUNTER
Posted

a no co racja to racja , odpaliłem przed chwila i szczerze mówiąc to zapomniałem jak ta gra wyglada ... i nie powiem ze wygląda źle :D

napewno mozna pograc dluzszy okres :wink:

• 3 weeks later...
Posted

Ludzie nie porównujcie ET do FEAR Combat. ET to klasyk i co cesarskie cesażowi trza oddać! :) Swoją drogą od czasu UT (1999 rok) nie było gry na muliti co by mnie tak przyciągneła.

• 1 month later...
Posted

Imo ET to jak dla mnie do tej pory najlepsza gra online w jaką grałem i nigdy nie zapomnę spędzonych przy niej ponad 2 lat. Grałem w najróżniejsze gry on line starcraft quake 3 battlefied 2 i dużo innych mimo to et po dziś dzień zostaje dla mnie ideałem gry on line.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...