Stoigniew Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 To i ja się dołącze do podziękowań i pozdrowień, fajno było, ale jak miało nie być fajno z taką ekipą na takiej miejscówce... :mrgreen: Pozdro pińcet !!! :wink: Gniewny Ps. z tym ELVIS ŻYJE to bywało różnie, zwłaszcza o koło północy w sobote 8) Quote
BoT Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 - nie wiem co Ty BoT jadłeś ale według mnie żarcie było smaczne i wystarczających ilościach (obiadokolacja prawie jak w Sheratonie Cappi, swoją wypowiedź opieram na doświadczeniu z innych impreza Tadeusza. Np. podczas Wiosennej Twierdzy 2005 (o ile dobrze pamiętam) na obiad były 2 pyszne schaboszczaki. W tym roku w sumie grochówka ratowała wszystko - była po prostu smaczna;] Nie mówię, że żarcie było tak okropne, że jeść się nie dało... Nic z tych rzeczy. Było zjadliwe, aczkolwiek na poprzednich imprezach moim skromnym zdaniem było lepsze;-). Pozdrawiam BoT Quote
Elvis Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 Ps. z tym ELVIS ŻYJE to bywało różnie, zwłaszcza o koło północy w sobote Cool Oj tam Gniewny przesadzasz nie było tak źle. Mała drzemka w kiblu jeszcze nikomu nie zaszkodziła :P Quote
tomtus Posted October 23, 2006 Report Posted October 23, 2006 podziekowania dla organizatora, pozdro dla uczesntników ale jednak w szczególności dla pani z Mińska za załdny taniec przy naszym stoliku :D Pozdro from Kraków Quote
knopers Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 Kompilacja Kraków-Białystok. Istna kompania braci. Nie było na nas mocnych 8). Pozdrowienia i podziękowania dla Kruków i całego Krakowa. Mam nadzieję że uda się nam jeszcze kiedyś wspólnie powalczyć. Dla Tadeusza za organizację dobrego zlotu. A przede wszystkim dla zajebistych ludzi z którymi przyszło mi przyjechać do Modlina. Dla BoT'a, Stoigniew'a, Elvis'a. Do następnego. Quote
sir Patryk Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Było mniej wiecej tak: :ok: :D :ok: :wink: :ok: 8) :ok: :strach: :ok: :D :killer: 8) :ok: :wink: :D 8) :ok: :killer: :lol: :ok: :język2: :D :lol: :strach: :killer: 8) :D :ok: :wink: :killer: :wink: :lol: :poddanie: :ok: :lol: 8) :ok: Dzięki Tadeusz, dzięki wszystkim uczestnikom!! pozdrawiam i liczę na kolejne takie zloty :ok: p. Quote
ire Posted October 28, 2006 Report Posted October 28, 2006 czekamy na zdjęcia. Poniedziałek (no, chyba że potwierdzi sie wydziałowa plotka o kole ze znaków, wtedy wtorek). Pozdrawiam serdecznie, ire Quote
Tadeusz Posted October 30, 2006 Author Report Posted October 30, 2006 wysyłajcie mi FOTY!!! wrzuce je zaraz do galerii tadeusz@warrior.pl Quote
kikol Posted November 2, 2006 Report Posted November 2, 2006 Fotki ze zlotu, pstryknięte, przez Ire są w naszej galerii. Miłego oglądania. http://bravo-company.home.pl/gallery/thumb...ls.php?album=22 Sporo fajnych zdjęć. Zainteresowanych paczką ze zdjęciami zapraszam na priva. Podam linka. Quote
Chingiz_12 Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Fotki ze zlotu http://photofile.ru/users/chingiz_12/2211255/ by Russia (Kaliningrad) Quote
Recommended Posts