Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam! Mam zamiar kupić Walther'a P990 (Cyber Gun). Wczesniej chciałbym poznać opinie na jego temat z ust użytkowników. Czy ma wskaźnik załadowania w postaci czerwonego znacznika? Zastanawiam się między modelem P990 CG, a P99 STTi. Doradźcie! :D

Posted

Żeby już zamknąć temat: P990 i P99 są dobre, bezawaryjne i stosunkowo mocne, ale mają jeden mankament - nie dają się rozłożyć, więc w razie jakiejkolwiek poważniejszej awarii, giwera będzie się nadawała już tylko do wywalenia :wink:

Posted
Żeby już zamknąć temat: P990 i P99 są dobre' date=' bezawaryjne i stosunkowo mocne, ale mają jeden mankament - nie dają się rozłożyć, więc w razie jakiejkolwiek poważniejszej awarii, giwera będzie się nadawała już tylko do wywalenia :wink:[/quote']

Jak? Nie rozkładają się? To jak je smarować? A nie wiesz czy P990 ma wskaźnik załadowania?

Posted

Wskaźnika niema. Żeby go smarować to nie trzeba go całkowicie rozbierać. Ja swego nie próbowałem rozmontować, ale chyba się da.

Xavier91 a gdzie widziałeś Walthera STTI ? Daj link.

Posted
Wskaźnika niema. Żeby go smarować to nie trzeba go całkowicie rozbierać. Ja swego nie próbowałem rozmontować' date=' ale chyba się da.

Xavier91 a gdzie widziałeś Walthera STTI ? Daj link.[/quote']

Kurde! Żeby miały wskaźnik... :( W necie już teraz nigdzie chyba nie ma Walther'a P99 (STTi)... Chcę kupić od znajomego. Użył go kilka razy i odłożył na półkę, bo wolał Glock'a... :)

A tak poza tym to dlaczego młodzież ma nie chodzić z bronią na widoku (Opis: "Prosimy uprzejmie młodzież o nie chodzenie z bronią na widoku i przestrzeganie Prawa ASG...") :D

Posted

Domyśl się. A pozatym, co to za głupie pytanie. Repliki wiernie odzwierciedlają broń palną i należy je transportować w pokrowcach. Jeśli tego nie wiesz to znaczy, że wogóle nie powinneś się interesować bronią.

Posted

Niedenerwuje się tylko wyjaśniam bo było już takich wielu co chodziło z tym na widoku i same kłopoty tylko z tego były. Broń długą do pokrowca a pistolet do plecaka i tyle.

A Walther z CG/KWC jest świetny. Przynajmniej mój egzemplarz. Cudo :mrgreen:

• 2 weeks later...
Posted
A Walther z CG/KWC jest świetny. Przynajmniej mój egzemplarz. Cudo  :mrgreen:  

Moj też jest świetny, troszkę jednak musiałem kulek wystrzelać żeby się dotarł :) Teraz już jest ok.

Posted

A przesmarowałes olejem silikonowym? Bo guny są strasznie suche. Kup olej bo itak ci bedzie potrzebny do konserwacji ale jak przesmarujesz pierwszy raz,psikniesz tam gdzie trzeba to zobaczysz różnicę :mrgreen:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...