Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam mam ta sama replikę i muszę wymienić szkielet. Czy ten http://www.taiwangun.com/gearboxy_oraz_ich...2_boyi-510.html by pasował ??

Powinien pasować. Aczkolwiek wacka uciąć nie dam. Jak będzie pasował to daj znać;) A najlepiej napisz do krakmanów.

Czy komuś też zacina się ta replika przy trybie pojedynczym, jeśli tak to jak to naprawić ?

Kupić jakiś firmowy selektor (Całość, łącznie z płytka selektora itd).

To się zdarza w większości chińskich Mp5 tek (oprócz chyba tych najnowszych cym)

Posted

Rozwiązaniem problemu może być kupno akumulatora o większym woltażu, który zazwyczaj rozwiązuje ten problem i jest bardzo przydatny w przypadku korzystania z semi [szybsza reakcja na spust].

Pozdrawiam.

• 6 months later...
Posted (edited)

Powinien pasować. Aczkolwiek wacka uciąć nie dam. Jak będzie pasował to daj znać;) A najlepiej napisz do krakmanów.

Jakiś czas temu kupiłem ten szkielet nie do końca pasuje ale po drobnych przeróbkach jest ok.

Edited by MarNaw123
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

ja też posiadam MP5 SD6 [JG] , kupiłem ją z drugiej ręki i na pewno wiele już przeżyła (u mnie juz sporo) a o dziwo działa tak jak powinna , rozkręcałem ją do ostatniej śrubki ( GB też) i wszystko jest w porządku i tu też zdziwienie :) . Hop-up kreci spoko :p 0.23 ciągnie ładnie :) zasięg taki sobie , ale przeważnie wystarcza :P celność ma sobie dużo do życzenia (krótka lufa) :p plusem jest szybkostrzelność :P a z wykonaniem różnie to bywa , niektóre części gorzej a niektóre lepiej są wykonane :) no ale czego się można spodziewać za taką cene :) lecz ogólnie jestem zadowolony ;D