Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Powiem tak. Miażdżąca większośc jak nie wszystkie produkty umarexa to kupa i to za stosunkowo duże pieniądze.

Posted
Powiem tak. Miażdżąca większośc jak nie wszystkie produkty umarexa to kupa i to za stosunkowo duże pieniądze.

A co się w nich najczęściej "sypie"? Czyli dać sobie z tą firmą spokój? Może zaproponujesz mi jakiegoś P99' date=' stosunkowo taniego, ale trwałego? Może [b']P99 z HFC[/b]? :D

Posted

Jak już to p990 Cyberguna. Moim zdaniem nie ma dobrego i trwałego P99. (co prawda jak chcesz to jest od HFC ale mój sypnął się dokładnie po pół roku)

A umarexy? To po prostu chińczyzna sprzedawana pod jakąś marką i dlatego droższa. To jest coś a'la taniemilitaria.pl.

Posted
Jak już to p990 Cyberguna. Moim zdaniem nie ma dobrego i trwałego P99. (co prawda jak chcesz to jest od HFC ale mój sypnął się dokładnie po pół roku)

A umarexy? To po prostu chińczyzna sprzedawana pod jakąś marką i dlatego droższa. To jest coś a'la taniemilitaria.pl.

Aha... A co się w Twoim sypnęło i czym było to spowodowane?

Posted

Zamek. Pękł przy okienku wyrzutnika łusek. Spowodowane to bytło użytkowaniem, lub tym że ileś tam razy ręka mni się poślizgnęła i zamek został "dobity" do pozycji pierwotnej a nie odprowadzony. Niestety, te walthery są bardzo kruche jeśli chodzi o zamek. (ale na osiągi nie narzekałem)

Posted

W p99 jest zamek kruchy. Posypał mi się chyba po miesiącu.

Wczoraj wypadła prowadnica sprezyny powrotnej. Myślałem, że znowu rozsuneła się komora HU ( czasem tak się zdaża i wypadała ta prowadnica ), ale niestety pękła. Pistolet mógł strzelać ale to już nie było to. Potem już go dobiłem i zerwałem spust.

Został mi magazynek do sprzedania. ;)

co do tematu to: Lepiej kupić p990 z CG

Posted

Czyli odradzacie kupować P99 z HFC? No to chyba się zdecyduję na P990 z CG. Szkoda tylko, że ma napis na zamku P990, a nie P99... :D A fajne ma osiągi (P99 z CG)? Gdzie można go tanio kupić? Na stronie Cyber Gun Polska jest promocja... :D

Posted

P22 - jest produkcji CG - na zdjęciu widać logo 3P - sprawdź.

Nie wiem, jak teraz, ale kiedyś mieli tam P99 od STTI

PPk też wyglądają na CG

tylko te ceny - rzeczywiście do kitu, no i te joule - co to jest 0,08J :?: 8O toż to chyba niemożliwe, żeby z taką "energią" uleczka w ogóle jakkolwiek leciała 8O :?

generalnie, zgadzam się, jeżeli kupować, to nie u nich

Posted

P22 - jest produkcji CG - na zdjęciu widać logo 3P - sprawdź.

Nie wiem' date=' jak teraz, ale kiedyś mieli tam P99 od STTI

PPk też wyglądają na CG

tylko te ceny - rzeczywiście do kitu, no i te joule - co to jest 0,08J :?: 8O toż to chyba niemożliwe, żeby z taką "energią" uleczka w ogóle jakkolwiek leciała 8O :?

generalnie, zgadzam się, jeżeli kupować, to nie u nich[/quote']

To znaczy gdzie mam to sprawdzić? :D

Posted

Polecam P990 z CG. Bardzo dobre osiągi, no i jest trwały. Jeśli zamek w P99 HFC pęka po tak krótkim czasie to musi być straszna kupa ;) Mojego P990 przeładowywałem już tysiące razy, praktycznie nigdy nie odprowadzam zamka tylko go puszczam bo lepiej to wygląda i wydaje lepszy dźwięk :F Ogólnie katowałem go dość intensywnie, nie za bardzo o niego dbałem (o żadnej konserwacji nie było mowy ;) ) a działa jak nówka. To taki mały Kałasz ;)

• 4 months later...
Posted

Nie kupuj nic z umarexa to shit za dużą kase ... Ja zamówiłem właśnie walthera z CB i czekam na niego :uśmiech: Więc radze ci zrób to samo, i nie zamawiaj z firmy umarex ... :-F

Gwiazda nadziei niknie zawsze ostatnia.

Posted (edited)

Lol, Taliban umiesz na datę patrzeć?

Ale jeśli temat już odkopany, to spytam się: czym się różni p99 od p990?

Edited by orcen
  • 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...