Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

zabawki bardzo podobne do tej widzialem czesto na roznych odpustach - co sie z tym wiaze - wiadomo. ( tak tylko mowie jako ciekawostke jak ktos by chcial miec cos podobnego )

Posted

Dla mnie bomba :D

SKS jako oryginalny karabin bardzo mi się podoba, zwłaszcza jako pierwsza broń w Jagged Alliance 2.5 (uzbrojenie Lynxa).

Gdyby SKSa wypuścił Cyber Gun za np. 200zł (ufam tej firmie, nie zawiodłem się jeszcze na żadnej ich replice), nie strzelał z łusek (mało praktyczne na normalnej strzelance :wink:) tylko miał mag lołkap 50BB jak AK47 Black i podobne osiągi (ok. 270fps - chyba?) tobym namówił któregoś kolegę do kupienia :P

No cóż... gdyby babcia miała wąsy toby była dziadkiem... więc takie gdybanie to nie ma sensu.

Co do tej repliki to kojarzy mi się z tym M16 CO STRZELA JAK PRAWDZIWY z assofguns.pl... profanacja SKSa...

Posted
AK47 Black i podobne osiągi (ok. 270fps - chyba?)

Niestety on ma tylko ~210 fpsow przy 0.2g (190 fps na kulkach 0.28 ) :D

Apropos... widziałem ten shit w sklepie na targu... skala 1/2 :P ok 60 cm... LOL

Posted
Niestety on ma tylko ~210 fpsow przy 0.2g (190 fps na kulkach 0.28 ) Very Happy

Aaaa to ciekawe... producent podał szybkość wylotową 88 m/s... chyba trochę przesadził :)

Dobra a wracając do SKSa... czy ktoś kiedykolwiek widział jakąś porządną jego replikę?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...