Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ho Ho Ho ! SRC się rozkręca . Replika za repliką :)

Prawdopodobnie XM8 bedzie większości z ABS'u więc miejmy nadzieje że nie bedzie takie słabe jak w SR4 (gun spadł mi z +/- 1m i sie połamał)

W Fps'ach nie szykuje sie rewelacja (około 300)

Pozdrawiam.

[ Dodano: Sro 06 Wrz, 2006 ]

Czyżby pierwsza prawdziwa replika XM8 miała nareszcie nadejść ?

Kiedyś wyszło kilka XM8 z średniej pułki. Oczywiście nie dostępne na polskim rynku :wink:

[ Dodano: Sob 30 Wrz, 2006 ]

pierwsze (?) foto : http://www.starrainbow.com.tw/english/SRC_Hot.html

XM-8 Release on mid September

Edit : http://www.starrainbow.com.tw/english/XM8.html

• 1 month later...
Posted
Niesądze żeby ktoś za taką kase sprzedawał z atrapą

A ja tak jakoś nie sądzę, żeby w replice za 215$ "optyka" była warta patrzenia przez nią...

Dodatkowym problemem jest, że w tym wypadku chyba nie ma za bardzo opcji zastąpienia tej "lunetki" czymś innym.

-

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Posted (edited)

Ostatnio pisałem do www.taiwangun.com w sprawie tego XM8 z SRC i stwierdzili, że nie będą sprowadzali tego modelu do Polski.

Ja zamierzam go sobie ściągnąć na przełomie września/października, chyba, że mnie jakiś sklep ubiegnie. Ktoś może wie gdzie w Europie mają na stanie takie XM8 z SRC?

Mam już RPK z SRC i bardzo sobie ten RKM chwalę. Mam nadzieję, że XM8 też będzie tak wykonany jak RPK. Zobaczymy ze trochę.

Edited by SHOGUN_YAMATO
Posted (edited)

a toto cudo można w ogóle dostać w polsce? bo z tego co widziałem żaden krakman ani inny specshop tego nie sprzedają, jedynie shitowe wersje od both elephant

Edited by Lockwood
Posted

No właśnie nie. Mam tylko taką cichą nadzieję, że ktoś to do jesieni sprawadzi. Jak nie to zamawiam sobie z WGC :)

A ważna informacja dla posiadzaczy G36 - magi pasuję do XM8 i odwrotnie :) Poza tym, hi-capy SRC mają atrapy naboi :P

Posted (edited)

Ja osobiście o to nie dbam zupełnie. Ważne, żeby dobrze strzelał i nie psuł się.

Jednak zastanawia mnie czemu obydwie wersje (olivka i khaki) mają jedną część szarą?

Znalazłem fajny filmik z prezentacją XM8 w wersji ostrej :P

Edited by SHOGUN_YAMATO
Posted (edited)

To nie jest kolimator ale luneta :)

Trochę lipa, że nie da się jej zdjąć, może jednak da się coś wykombinować :) Co do tego z arnie's airsoft - sam strzelałem dość sporo (pewnie ponad 2500 strzałów) z wiatrówki z optyką. On pisał o tym, że na początku dość ciężko jest ustawić sobie odległość oka od okularu celownika, bo ogniskowa jest dość blisko. Druga sprawa to szybkie celowanie za pomocą lunety- to generalnie nie jest takie proste.

Kolba tez mnie zasmuciła. Trzeba będzie rozwiązać problem chybotania po zakupie :P

A co do ceny - markowe zawsze będzie kosztować więcej. Tu nie przepłacamy po prostu. Co prawda czasem trzeba pogrzebać i trochę po konstruktorach poprawić ale generalnie jest dobrze :) Moje RPK z SRC, poza paroma już usuniętymi felerami, spisuje się bardzo dobrze po 12000 kulek :P

Edited by SHOGUN_YAMATO
  • 1 year later...
  • 2 years later...