Rzuf_ Posted September 3, 2006 Report Posted September 3, 2006 jestem w posiadaniu http://taiwangun.com/index.php?str=product...t&product_id=17 przez jakiś czas używałem jej jako broni głównej, jednak wrócił już do mnie moj PM mp5 i chciałem zacząć nosić ja (berette) jako bron boczną. Niestety okazało się to dla mnie dosć niewygodne. Muszę ją nosic w dużej kaburze od strike systems (taką na Socom'a) i się bardzo "talepie" (nie lubie używać kabur udowych, wolę biodrowe lub w kamizelce). Szukam zatem jakiś krótszych magazynków. 38 pocisków nie jest mi już potrzebne, wystarczyło by z 20. Niestety nigdzie nie znalazłem pasujących do tego modelu zwykłych krótkich magazynków... może ktoś z szanownych forumowiczów znalazł jakies dostępne w Polsce? u Krakmana nie wiedzą co by pasowało :( ewentualnie czy możecie polecić mi jakąś broń do 200-250zl, niewielką (gazową lub elektryczną) która by spisała się jako broń boczna? Najlepiej P226 (dla mnie bardzo wygodny w ręku :) ) Jeśli nie znajdę krótkich magazynków lub jakiejś lżejszej broni bedę musiał sie zadowolić socom'em spręzynką od TM, ale wiadomo że zbyt często potrzebne jest dosc szybkie wystrzelenie paru pocisków ;) do tego dla mnie socom jest troche niewygodny (mam niewielkie dłonie) -> nawet niedawno sprzedałem mojego socoma od stti (gaz) EDIT: 1) Dziekuje za poprawienie mojego linka :) 2) osszzz kurcze ale kosztuje ten mag :) Quote
Guest JOPJ Posted September 3, 2006 Report Posted September 3, 2006 ekhem.. Podałeś linka do klocka cymy :) Osobiście magazynków nigdzie nie widziałem i wątpie aby jakikolwiek od innej "broni" pasował. Raczej na pewno nic z rodziny berettek a już na pewno od innych pistoletów. Najlepszym rozwiązaniem będzei chyba zmiana pistoletu :/ Quote
HateMe Posted September 3, 2006 Report Posted September 3, 2006 JOPJ, pierdolisz głupoty. Superrzuf - http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=607 - Oto Twoje rozwiązanie. Szukać, kurrrrwa, szukać! Jak nie będziesz pisał ładnie to będziesz szukał swojego konta... Pierwsze i ostatnie ostrzeżenie. Chopin Quote
Rzuf_ Posted September 4, 2006 Author Report Posted September 4, 2006 No więc dostałem odpowiedź z machinegun.pl że ten magazynek z linka wyżej raczej pasować nie będzie. Mam nadzieje że ktoś znalazł pasujący magazynek :) Quote
Guest JOPJ Posted September 4, 2006 Report Posted September 4, 2006 [deleted] Offtopic.. Chcecie sobie podyskutowac to na GG. Wiecznie upominał nie będę, w końcu mi się cierpliwiość skończy. Chopin Co innego jeśli sprawdziłeś i pasują. Wtedy przepraszam za wprowadzenie w błąd i OK. Quote
Recommended Posts