Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Tak więc już kiedyś o tym pisałem ale temat gdzieś wsiąkło.Posiadam kolbe do mosina krótkiego wz 44 i chiałbym wsadzić do niego bebechy od sig sauera s 9(jako że zamek w s9 jest zrobiony jak mauserowski).Dlatego chciałbym zapytać czy ktos juz próbował coś takiego zrobic i czy jest to możliwe do zrobienia.A co do zamka to domyślam się że zamek mausera i mosina działał raczej na tej samej zasadzie więc stąd moje domysły że jest on podobny,chociaż jak jest naprawdę tego nie wiem,ale wygląd mniej więcej podobny.

Pozdro

Posted

właśnie o to chodzi że bebechów nie mam dlatego pytam.I jak miały by wyglądac te przeróbki,co uciąć,co przykeić,co dorobić itp.Czyli instrukcja obsługi:)

• 2 months later...
Posted

do przerabiania broni wcale nie trzeba miec aż tak dużo kasy:) ja obecnie robie walthera WA2000 na bazie... Kałasznikowa CG. jak na razie koszty p(nie wliczając karabinu) wyniosły mniebodajże 17 zł a już jestem na etapie końcowym:)

Posted

17 wydał pewnie na pędzle i jakieś jedno proste narzędzie. A resztę (deski, płaskowniki, wiertary, farby, bejce, itp.) ma w domu. I tylko pewnie dlatego wychodzi niby 17 złociszy. :P

Posted

jak skończe to napewno zamieszcze.

dzięki Mamut chciał bym żeby wyszło ale wiadomo, będzie :troche odbiegał od oryginału (zwłaszcza magazynek) ale mam nadzieje że jakoś tam będzie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...