Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 98
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Garstka Renegatów się stawi prawdopodobnie na weekend.

Przypuszczalny sqad:

Dzikki,

McQ,

Skunks,

Devil,

Paskuda

plus ewentualnie Owca.

Brgs/McQ

Posted (edited)

Przejmuję ten domek na środku czołgowiska :mrgreen:

Jak by co to zapraszam na Browar Ekspedyszyn :mrgreen:

Dzikki, bejbe widzę Cię u mnie jak tylko przyjedziesz :-F

Edited by QBS
Posted

QBS,

a ty chcesz go mieć w stanie całkowitej użyteczności czy całkowicie zużytego...

Bo to jest dosyć spora różnica 8-)

Mój dom, twierdzą mą :mrgreen:

Posted (edited)

O tak, strzelanie się odbędzie jak tylko się wszyscy znajdziemy. My będziemy jutro (tj. 15.08) po południu na miejscu. Strzelać możemy od czwartku.

Szczepi picie będzie wieczorem przy ognisku ;-)

Edited by luglo
Posted

Pozdrowienia dla QBSa, który dał radę przejść od bramy do czołgowiska, co nie było dla niego łatwe ostatniej nocy :), 24MEU i innych, 2 dni budowania, 3 godziny burzenia - ale było warto :)

Posted

Dzięki wszystkim za świetną imprezę, oczywiście największe atrakcje "zlotowe" organizowaliśmy sobie sami :). Dziękuję całej ekipie z Wrocławia (również "Twierdzy Wrocław"), ST6 z Rawicza (za częstowanie pirotechniką), 82nd Airborne, QBSowi, Zbyllowi, Mardokowi i Robalowi oraz GunSmoke'owi (szczególnie za piątkową imprezę :mrgreen: ).

Do zobaczenia na kolejnych imprezach.

Procent

Posted

Dzięki Wszystkim, którym spotkałem za udaną zabawę i klimat. Kilka razy udało się nawet postrzelać. Akcja na skraju lasu na polach minowych (kupy :poddanie: ) należy do ciężkich wspomnień ale z tego co pamiętam to chyba nikt w nie nie wdepnął, prawda? ;-)

Posted

Z mojej strony szczególne podziękowania i wyrazy uznania dla Destroyera, Morona, Trolla, Rudej, Ślimaka, Decybela, Bosmana( który nam żarcie przynosił i jako jedyny się z nami chyba integrował). I oczywiście dla całej żandarmerii za kawał dobrej roboty i świetną imprezę oraz współpracę.

No i też podziękowania dla Wschód-Zachód - za rewelacyjne towarzystwo, gościnę w swoim obozie no i oczywiście przejażdżki pojazdami ;). I niemal zapomniałbym podziękować '101st za podarowanie nam żarcia w zamian za pomoc ze zwijaniem obozu ;).

I of 'coz pozostałym zlotowiczom (tym prawdziwym, a nie dresom, którzy szukali taniego pola namiotowego) za klimat. Również ludziom, którzy długie warty potrafili uprzyjemnić rozmową na tematy wszelakie.

Do zobaczenia w maju i za rok ;)

Posted

Atre a ja :( O mnie zawsze wszyscy zapominają :-(

Ja również dziękuję wszystkim (szczególnie ŻZ, Rudej i Ślimakowi) za wspaniały klimat, zabawę jak i wspólne, ciężkie służby :uśmiech:

Posted

Oki panowie. Macie tu fotki i filmiki zrobione moim telefonem. Może odnajdzie się ktoś tam gdzieś wśród tego haosu :killer: Jakość jest naprawdę dobra. Filmiki przerobione są z formatu mobilnego 3gp na DIVX, więc pójdą każdemu i wszędzie. A poniżej linki do wrzutu:

http://rapidshare.com/files/51037126/Filmi...DIVX_1.rar.html

http://rapidshare.com/files/51046464/Filmi..._fotki.rar.html

Pozdrawiam wszystkich 8)

Posted

dubi a mi nie podziekujesz? no wiesz co? :(

ja dziekuje calej ŻZ za super klimaty i grupie wsch-zach za goscine w ich obozie no i oczywiscie 4 kierowcom co mnie chcieli rozjechac :]

imiennie pozdrowie tylko moja ulubiona poduszke ;) i atrego (na kolejna impreze biore fartuch zebys znowu mnie zbeltal...) - niestety wszstkich wymieniac to by forum nie starczylo :P

w kazdym razie do zobaczenia na majowce i na zlocie za rok :)

Posted

Przepraszam :cry: To sie więcej nie powtórzy, obiecuje :!: :uśmiech:

Również dziękuję mojemu Poduszkowi za to że był i że tak wytrwale pełnił nocne "warty" ;-) (do szybkiego zobaczenia :język2: )