Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

a ja odnosnie uvexow jak wyglada sprawa kosmetyczna, czyli czy ladnie pasują (wyglądem) do kominiarek, protecow, booniehat.. jak to wyglada na głowce :D

Posted

Testowalem starego Buldoga z 1,5 metra i wytrzymal, ale ja bym nie ryzykowal to chyba jest najzwyklejsze szklo takie same jak w starym sloniku. Teroetycznie moga byc bo szybka jest w miare gruba. Co Ty Foka kombinujesz ?

Posted

maske gazową to miałem tylko na OC w szkole ale i tak wiem ze biegać w niej po poligonie to bym nie chciał. Przeciez w tym sie mozna udusić :P , a ze niewygodne to ustrojstwo nie wspomne :P

Posted
Co Ty Foka kombinujesz ?

a nic

mam MP-piatke i chcialbym jej uzywac do CQB :)

Przeciez w tym sie mozna udusić , a ze niewygodne to ustrojstwo nie wspomne

dlatego nie mam zamiaru latac w "sloniku" (MP-3) tylko w najnowszej MP-5... w tej chwili jest dostepna tylko dla jednostek wyjezdzajacych za granice, we wszystkich pozostalych sa MP-4 ("buldog")

MP-5 jest fajna i wygodna, mozna w niej pic, tylko jakis idiota umiejscil pochlaniacz po srodku i nie ma jak celowac... a brytole maja takie fajne maski - pochlaniacz z boku i mozna go przykrecic i z prawej i z lewej

Posted
mam MP-piatke i chcialbym jej uzywac do CQB

zieloną? a może są czarne? :D

hehe jak ktos jedzie za granice dostaje taką nowiutką zeby wstydu nie bylo, a w kraju to najgorsze :P

Posted

dla klimatu to już lepiej pobiegaj w OP-1 :)

wewnątrz ciucha gwarantowany klimat dżunglowy po 5 minutach biegania :P

tanio na allegro jest zestawik...

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...