Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

www.alert.com.pl

Można kupić mundury rosyjskie firmy Spław. Najciekawsze to 'Bekas' i M21 - oba występują w różnych kamuflażach, na russiancombatgear.com jest napisane w jakich. Co prawda 'partizana' nie mają, ale za to jest inny mundur(w sumie to jest coś w rodzaju KZS) dla snajperów - 'setka' (sieć) :wink:

Z rosyjskimi sklepami cieżko się dogadać :)

Posted

Alert nie bedzie mial dostaw przez kolejne pol roku, a rozmiary ma przebrane. Wysylka z RCG to o przyrodzenie - 2 miechy walki, popychania i w koncu przyslali. Kolesie w Kanadzie, a towar szedl z Peterburka. Odradzam zakupy u nich, nawkurwia sie czlowiek jak z byle polaczkiem.

Posted

Ja mam na zbyciu nowy mundur rosyjskich wojsk powietrzno-desantowych, uzywany w latech 86-91 nazwy nie znam. Wzrost jakis 180 klata 110 spodnie 90 ??? (na oko) Niestey nigdzie nie moge znalesc jego zdjecia w necie.

Posted

Teraz na allegro jest wysyp mundurów. Kilka flor, spodnie od afganki w dużym rozmiarze, jakiś mundur specnazu (bekas? Jeśli tak to jest dwa razy droższy niż na alercie), maskałat zimowy. W każdym razie nadspodziewanie dużo.

Posted
Soviet Mrowka nie jest tani.

Heh, mało powiedziane. Ostatnio chciał odemnie 250zł za maskałat zimowy w rozmiarze trzy :lol:

To już lepiej samemu do Rosji jechać, albo jeśli ma się znajomych Rosjan to przez nich ściągać, co też chyba uczynię...

Posted
Ja mam na zbyciu nowy mundur rosyjskich wojsk powietrzno-desantowych, uzywany w latech 86-91 nazwy nie znam. Wzrost jakis 180 klata 110 spodnie 90 ??? (na oko) Niestey nigdzie nie moge znalesc jego zdjecia w necie.

jak mniemam masz VSR (poprzednika flory). jak nizej:

http://www.kamouflage.net/camouflage/en_00019.php

jest to cos podobnego ale nie to .

Nie jestem pewien a na allegro tez tego nie widzielem.

• 1 month later...
Posted

nu ja też partizanem zainteresowany jestem jakby co....

a i na allegro są szmaty do ruskich hełmów i bynajmniej nie jest to kzs tylko coś jak flora....wygladaja na pokrowce do 6B7-1L abo Sfery