Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Siemanko.

Jako ze zmieniłem Replikę i mam teraz duzo magów:P Potrzeba mi Drop baga (czy jak to sie zwie:P) tylko ze nie chodzi mi o jakis z Miwo czy cos, tylko o taki który jest uzywany przez żołdaków US (widzaiłem cos w ten desen na kilku fotach).

Mysle ze jest to poprostu jakis worek na coś czy cos... tylko niewiem zabardzo na co :P I dodatkowo jesli ktos by wiedział/miał do sprrzedania takie cos to ja chętnie:P

[ Dodano: Pon 14 Sie, 2006 ]

TAkie cos jak na tej fotce mini_1155591670.jpg

[ Dodano: Pon 14 Sie, 2006 ]

No tam gdzie piesek jest:P

Posted
No dobra, a widzial to ktos gdzies cos do kupienia

Szukasz radio pouch’a z foty czy ogólnie worka „na wszystko”/odzysk?

Jeśli to drugie i musi:

a) być „kontraktowe” to kup Maxpeditiona – popytaj na miltary.pl lub może dostaniesz PW od kogoś z przedmówców :P

B) może być kopia to zagadaj do supera(mam i polecam), Orkana(na razie chyba dla „cywilów” ma przerwę w szyciu) lub jak sam zauważyłeś Miwo

Pozdrawiam!

• 2 weeks later...
Posted
A nie byłoby dobre coś takiego? http://asgshop.pl/produkt.php?id=1148 Albo taki sam oryginalny pouch. Napisane, ze zmiesci 7 magazynków, tylko moze sie niewygodnie wkladac...

Nie byloby. Na dumpa sie nie nadaje - jest male! A te 7 magazynkow tam wchodzi, tylko jak sa ladnie ulozone obok siebie albo jeden na drugim. Do dumpa sie wszystko wrzuca i nikt nie zajmuje sie ukladaniem...

Przy rolly-poly napisane, ze tez 7 magazynkow zmiescihttp://military.pl/?prod=2141&cat=174

To juz lepiej. Ale i tak Sustainmenta nie przebije (cenowo i pod wzgledem praktycznym);) Poza tym pare postow wyzej jest o nim, krotka notka.