Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam , piszę tego posta ponieważ mój kumpel ma taki problem z swoim Glockiem 17 firmy KSC-KWA , Wywala mu zamek podczas strzelania i i gaz ucieka zamkiem po prostu gaz wywala zamek do góry ... Może ktoś zna przyczynę tego ?? uszczelka albo coś innego ?? Prosze pomóżcię mi ponieważ chce odniego go odkupić :cry:

Posted

Poprostu podczas strzału wywala zamek z szyn a ten wesoło leci do góry na około 0,5m i zaczyna swobodny spadek w kierunku ziemi?

Niestety muszę cie zmartwic, w takim przypadku pomaga tylko zmiana zamka na nowy.

Posted

Ogólnie nie ma go dostępnego od tak, musisz poprosić jakiś sklep o sprowadzenie. Koszt zapewne między 60-90 zł albo lepiej kupić zamek metalowy - koszt ok 200-250 zł.

Posted

Proszę DjVa o sprecyzowanie czy wywala zamek za każdym strzałem czy tylko jeżeli przekręci dłoń i trzyma pistolet podczas strzelania poziomo?(jak czarni gangsterzy na filmach)

Mam G18 i jeżeli w walce podczas strzelania przekręcę dłoń z pistoletem to zamek spada mi z tylnych prowadnic,jedynym rozwiązaniem jest trzymanie pistoletu pionowo.

Jeżeli zamek spada za każdym strzałem to serwis jest potrzebny i wymiana zamka.