DjVa Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Witam , piszę tego posta ponieważ mój kumpel ma taki problem z swoim Glockiem 17 firmy KSC-KWA , Wywala mu zamek podczas strzelania i i gaz ucieka zamkiem po prostu gaz wywala zamek do góry ... Może ktoś zna przyczynę tego ?? uszczelka albo coś innego ?? Prosze pomóżcię mi ponieważ chce odniego go odkupić :cry: Quote
PeePee Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Poprostu podczas strzału wywala zamek z szyn a ten wesoło leci do góry na około 0,5m i zaczyna swobodny spadek w kierunku ziemi? Niestety muszę cie zmartwic, w takim przypadku pomaga tylko zmiana zamka na nowy. Quote
DjVa Posted August 10, 2006 Author Report Posted August 10, 2006 Dokładnie leci na ziemie :( ... ile taka zabawa może kosztować ?? tzn ten zamek cały ?? :cry: Quote
PeePee Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Ogólnie nie ma go dostępnego od tak, musisz poprosić jakiś sklep o sprowadzenie. Koszt zapewne między 60-90 zł albo lepiej kupić zamek metalowy - koszt ok 200-250 zł. Quote
gunmaniak Posted August 11, 2006 Report Posted August 11, 2006 Proszę DjVa o sprecyzowanie czy wywala zamek za każdym strzałem czy tylko jeżeli przekręci dłoń i trzyma pistolet podczas strzelania poziomo?(jak czarni gangsterzy na filmach) Mam G18 i jeżeli w walce podczas strzelania przekręcę dłoń z pistoletem to zamek spada mi z tylnych prowadnic,jedynym rozwiązaniem jest trzymanie pistoletu pionowo. Jeżeli zamek spada za każdym strzałem to serwis jest potrzebny i wymiana zamka. Quote
Recommended Posts