Jackson44 Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 Witam Moja broń to M6 z CG. Smarując i tak ledwo co strzelającą replikę chciałem zobaczyć czy tłok dochodzi do końca cylindra- i tu się zdziwiłem 8O przetykając rurkę od oleju silikonowego przez dyszę, spodziewałem się tłoka, a tam jest około 2cm wolnej przestrzeni ( albo elementów dyszy ) i chciałbym się zapytać posiadających tą replikę czy u nich jest tak samo. Pozdrawiam Quote
thor_ Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 A może byś tak z łaski swojej zapytał o to w temacie już istniejącym o M6 ?? Zamiast zakładać nowy ?? Quote
Jackson44 Posted August 5, 2006 Author Report Posted August 5, 2006 ahhh... ja tu akurat na Pan Thora_ czekałem aż odpowie a mi tu gada że jest już temat :( duzo jest o M6, nie pomyslełem żeby to nawet gdzie indziej wwalić. Quote
thor_ Posted August 5, 2006 Report Posted August 5, 2006 W zasadzie to powinienem jeszcze Ci dołożyć za temat o nie dochodzącej dyszy do gumki HU Bo też jest Twojej produkcji a kilka linijek niżej jest temat poświęcony M6 że o kilku innych miejscach (upgrade i tunning) nie wspomnę. Proszę jakiegoś moda o przeniesienie tych dwóch tematów do tematu o M6. Quote
Recommended Posts