browoszcz Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 w ostatnim numerze "motywu" też jest artykuł o ASG (tak OT)
devilhead Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Powiem tak, dobrze, że się o nas pisze. Błędy merytoryczne mogą się przytrafić każdemu. Inna sprawa, że strzelanka opisana w tym artykule, miała miejsce gdzieś na przełomie kwietnia/maja. Mieli chłopcy trochę czasu na poprawienie nieścisłości, ale z tego co wiem, nikt tego nie autoryzował.
Raddar Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Wczoraj wleciałem do sklepu (wizzerem) złapałem za logo i czytam myślałem, że ten artykuł ożywi trochę ten "sport" jednak po przeczytaniu całego artykułu nie pisałbym się na asg. Jest dosyć prosto opisany pomylili się z nazwach napisali,żeglock18c w oryginale nie strzela serią (o ile wiem strzela). Bolało mnie, że nie umieszczono adresu strowmasg gdzie można dużo poczytać o Asg i poszukać ludzi w całej Polsce, Śmieszne jest to foto w stylu Rambo :P i opisane że to Tania zabawa mało jest chyba ludzi którzy kończa zabawe na kupieniu karabinka i gogli oraz łaciatego stroju...
Wombat Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Czepiacie się, bo się znacie. Dla kogoś kto się nie zna (choćby dla autora :) ), artykuł jest w sam raz. Jak będzie chciał, to potem zgłębi tą tajemną wiedzę.
fiedotow Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Zgadzam się z przedmówcą. Artyuł jest OK. Może ci, co przeczytali, a nie wiedzieli o co biega będą patrzeć trochę inaczej na nas, niż tylko na przerośniętych chłopców bawiących się w wojnę. A co do watach młodzieży walącej tłumnie na strzelanki... OK, przybywajcie, ale i tak zostaną tylko ci, którzy złapią bakcyla.
devilhead Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Dokładnie tak. Jak kogoś wciągnie to i tak pozna prawdę. :twisted: No i miło było postrzelać do pismaka... Z tego co pamiętam, to dostał trochę wiecej razy niz opisuje...
Regdorn Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Wydzielone do odrębnego wątku. Artykuł bardzo fajny, chociaż i tak nieliczne błędy merytoryczne rodzą pewien niesmak. Zaś fakt pominięcia WMasg.pl jest niedopuszczalny ;) :D
szalony jack pirat Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Panie Redaktorze, serwer i tak już nie wyrabia ... :wink: Jak do każdego artykułu w polskiej prasie moge napisać tyle: cieszę się, że autor zadał sobie minimalny choć trud dowiedzenia się o co chodzi. Z perspektywy tego co pokazuje się w prasie, a na czym się przypadkiem znam, mogę powiedzieć, że ten artykuł jest bardzo dobry - mało błędów, brak poszukiwania sensacji, krótki.
fiedotow Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 W komentarzu do artykułu pozwoliłem sobie zrobić odniesienie do WMASGa :D
Karczycho Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 W komentarzu do artykułu pozwoliłem sobie zrobić odniesienie do WMASGa :D Nie jestem pewien ,czy to było dobre posunięcie...
szalony jack pirat Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Co za różnica. Każdy gupek* jak wpisze "airsoft" w googla, to dostaje WMASG. * Tak, chodzi mi właśnie o "gupka".
Karczycho Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Co za różnica. Każdy gupek* jak wpisze "airsoft" w googla, to dostaje WMASG. * Tak, chodzi mi właśnie o "gupka". Tak ,ale zrobi to z własnej inicjatywy ,a tutaj ma wszystko na tacy :/.
qwmx Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 A tak przy okazji, bo chodzi o foto z artykułu. http://serwisy.gazeta.pl/logo/51,66913,351...513396.html?i=0 Co to za camo?
xxxFENCExxx Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Partizan - takie ruskie wdzianko. Cytat: Czasami mają forsę lub bogatych rodziców i dobry sprzęt - "a ja na mój zbierałem dwa lata" No tutaj to w sumie nie rozumiem pretenesji czy też jakiegoś powodu. Ja też, ale ludzie tak mają...
Regdorn Posted August 3, 2006 Report Posted August 3, 2006 Dyskusja o źródle niechęci do nowych przeniesiona do osobnego wątku: "]http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=26014
Jazzman Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 a ja sie obawiam nawału tzw. 'noob'ów'... :| Zbędne działanie populistyczne, które może przyspożyć 'nam' tylko kłopotów. :smutny: :źle: pozdrawiam Dixon Dixon, wiesz ASG to sport dla każdego i może być mniej lub bardziej elitarny, w stosunku do młodych grup które robią tylko antyreklamę i grup które sa we własnym "sosie" Moze i będziemy mieli kiedyś złą opinie może i bedzie tak ze airsoft będzie sie bawiła masa ludzi, najwazniejsze jest to że ASG mamy dla siebie i w grupie wiemy jakie są zasady, strzelamy dla siebie i tylko dla własnej przyjemności.
Recommended Posts