Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[Oficjalny]M47 [DE] / SW M3000 [CG] / Stinger S32P [Crosman]

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie, jak strzelałem na "zerodwudziestkach" to raz gdzieś zniosło z wiatrem, raz HU za bardzo podkręcił. Na "zerodwudziestkachpiątkach" celność o wiele lepsza, mniej podatna na wiatr, cały czas leci płasko. A zasięg? Taki sam. Ale niestety lecą wolniej. Jednak celność to rekompensuje.

• 2 weeks later...
Posted (edited)

A mi sie wydaje że to produkt firmy Crosman. Po drugiej stronie jest jak byk napisane : "Before using, read owners manual available from CROSMAN CORP, E. Bloomfield NY 14443 US"

EDYTKA

Look This : http://www.militaria.pl/cocoon/product.xml...xt-type=regular

P.S. Dlaczego wszyscy nazywają tą strzelbę Mossbergiem 590 jak to jest bardziej podobne do Remingtona 870 ??

Mossberg 590 -

http://www.chaosreigns.com/gallery/medium/m_img_0210.jpg

Remington 870 -

http://world.guns.ru/shotgun/rem870combo.jpg

Oceńcie sami :] .

Edited by Paramedic
Posted

mam mega prosbe rozkrecilem go i nie moge go spowrotem skrecic tzn nie wiem gdzie wlozyc czesci wiec prosze abyscie umiescili fotke calej jego wnetrznosci (mechanizmu) !! PROSZE O POMOC

Posted

Przewertuj ten temat jest tutaj fotka... za pomocą której ja też skręcałem. Na przyszłość proponuję poczytać cały wątek a później się wypowiadać ;-) pozdro

Posted

Ja się tak głupio spytam: Co (waszym) zdaniem jest lepsze:strzelba DE z kolbą (M47A), z chwytem pistoletowym (M47B) czy "obrzyn" (M47C).

Broń ma być używana jako główna, choć małe rozmiary dobrze widziane (ktrótki łatwiej "przemycić" niż długi)

EDIT

Co do M47A (z kolbą): czy da się w miarę bezboleśnie zdemontować kolbę na czas transportu?

Posted

Wersja z kolbą jest zdecydowanie najwygodniejsza a w budynku nie ma problemu z manewrowaniem. Kolba odkręca sie łatwo ale są dwa problemy: raz że trzyma sie na 2 długich śrubach z nakrętkami na końcach więc jak zgubisz nakrętki może być kicha, dwa że od odkręcania łatwo ścierają sie w tych śrubach łebki.

Posted

Faktycznie dziwnie tanio ale to chyba nie jest powód do narzekań :-P

Wg. mnie najlepiej spisują sie kulki 0.25 - lecą troche wolniej ale za to celniej. Na producenta jakoś nie zwracam uwagi, po prostu biore te woreczkowane od Krakmana 8)

Posted

Mam drobny problem z pompką DE wer. LONG. Otóż po rozłożeniu i nasmarowaniu repliki działa, ale jeśli się załaduje więcej niż jedną kulkę to kulki jakiś cudem dostają się do bebechów (popychacze sprężynki tłoki itp).Niemal zawsze się zdarza, a ciągłe rozkręcanie po pierwsze irytuje, po drugie niszczą się śrubki :wink: . Jakieś pomysły??