Xie Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Się nie mogłam zdecydować gdzie temat umieścić.... bo temat na pograniczu mundur/sklepy Chodzi o aukcję: http://www.allegro.pl/item116499234_bojowk...ory_rozm_s.html Pytania: Jeżeli któraś z Pań używała? (ew. któryś Pan widział na jakiejś Pani?) 1. Wygląd i użytkowanie: jak to sie prezentuje? czy jest wygodne? czy się nie spiera? czy wytrzymałe? itp. 2. Sprzedawca: jakieś uwagi? (może ktoś juz cos od tego człowieka brał) wiem, wiem że to nie jest kontraktowe, ale akurat kontrakty miewam w d...użym pważaniu (nie tylko kontrakt się liczy) Quote
PieTrzaK Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Materiał 65% polyester, 35% bawełna. Xie, już przez samo to z czego te spodnie są zrobione ja bym podziekował :wink: Pozdro, Pietrzak Quote
Xie Posted July 22, 2006 Author Report Posted July 22, 2006 oj no... wiem wiem, trochę lipa ;) i tak chyba niezmiennie dla kobiet najlepsze francuzy.... ale może ktos jeszcze się w temacie wypowie? Quote
runer11 Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Jak się Tobie podobają i nie będa leżeć w szafie ;) to bierz, co się będziesz zastanawiać.A co do materiału to jest jaki jest lepszych chyba w polsce nie dostaniesz, może na rengershopie coś tam beda mieli ale wątpie. Quote
jackobi Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 Xie a przymierzalas portki od munduru holenderskiego ?? :] moze by ci przypasowaly :P Quote
PieTrzaK Posted July 22, 2006 Report Posted July 22, 2006 materiału to jest jaki jest lepszych chyba w polsce nie dostaniesz Aaaa u tu sie dziwisz :) ja pol roku szukalem az kupilem BDU nie zrobione jak 99,9% na allegro z 65 poly-35 baw. Wiadmo ze podróba ale fajne są :wink: Przy okazji -> Polsce. Dobra, już wiecej burdelu nie robie. Quote
runer11 Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Fajnie trafiło się :D nie no nie chciałem powiedzieć, że w Polsce nic się nie dostanie ale wszystko jest przeważnie z zagranicy.No niestety takie życie :) Quote
PFC.HICKS Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Tożto badziewie jest... nie ma to jak sprzedawać spodnie z materiału na parasolki... :lol: Quote
Wukasz Posted July 23, 2006 Report Posted July 23, 2006 Xie - materiał to nie lipa. To koszmar. Quote
Xie Posted July 25, 2006 Author Report Posted July 25, 2006 Hmmm.... no w sumie zazwyczaj wolę podotykać :wink: w zasadzie rozumiecie.. mundurów w szafie mam tyle, że aż szparami wyłażą i wołają "wyciągnij mnie, litości".... ale wciąż czekam na cud jakiś, że kobieta nie będzie w tym wyglądała jak kartofel w worku.... cóż życie.... mogłam się jednak za młodu więcej lalkami bawić :roll: może zobaczę te holenderskie? gdzieś był na forum chyba ranking spodni (czy całych mundurów?) dla kobiet, ale już nie pamiętam co z niego wynikało.... Quote
Recommended Posts