Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Nasze poczciwe kompy zawsze będą lepsze nad konsolami. Wypuszczą konsole next gen to zaraz kompik bedzie mu dorównywał i w końcu wyprzedzi, i znowu konsole, i znowu komputery, itd.

Więc CoD 3 na 75% będzie na PC!

Posted

Ja tam nie jestem taki pewien, rynek PC w porównaniu z konsolami jest dosyć niszowy i nie można tak dobrze na nim zarobić. Coraz więcej gier wychodzi tylko na konsole, ale ja tam się nie martwię, strzelanki, strategie i przygodówki raczej nie będą wychodzić na konsole. Poza tym w momencie wyjścia CoD'a XBOX360 będzie przestarzały, a z PS3 mają takie problemy konstrukcyjne i logistyczne, że może być totalna klapa i same straty. Już teraz przewidywana cena podniosła się o ok. 1500zł, a wiele rzeczy nierostrzygniętych (np. układ graficzny RSX od Nividii)

Posted

No właśnie słyszałem że autorzy uczyli się naszej historii, żeby tam polakami można było pograć. A jak by amerykanów nie dali to by było miodzio :mrgreen:

• 2 months later...
Posted
Ponoć w kilku misjach będzie grało się Polakami(!). Nie wiem czy to pewne, ale u kuzyna pisało o tym w gaziecie (tytułu nie pamiętam).

Pan z wywiadu (link powyżej) potwierdza te słowa. Na GF2 MX400 nie pójdzie na 100000% Silniczek CoD3 ma działać już na technologii DirectX 10 więc za wysoka wersja Pixel Shader'a jak na ten typ i model karty graficznej, choć z drugiej strony już nie raz Tweaking czynił cuda na niejednej grze ;)

• 3 weeks later...
Posted
No właśnie słyszałem że autorzy uczyli się naszej historii, żeby tam polakami można było pograć. A jak by amerykanów nie dali to by było miodzio  :mrgreen:
W call of duty i mohaa itd związane z 2wś jest zawsze mój naród czyli...DEUTSCHE WEHRMACHT
Posted

ale w MoH: Wojna o Pacyfik nie ma :wink:

BTW CoD3 narazie nie jest przewidziany na kompa, bo CoD2 jest strasznie piratowany i po prostu panom producentom się to nie opłaca.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Medyk w filmiku zaśmierdział mi RTCW:ET..jeżeli w tej grze bedą debilne motywy z qaka to ja dziękuje za tą gre...Po prostu nie przystoi takiej gierce taki motyw...Ale z drugiej strony podoba mi się motyw baltefielda 2,czołgi,motorki,samochody do uzytku:)A co do tego,że najpierw bedzie na konsole to ja mam taka teorie:Najpierw w przypadku ps3 piraci bedą musieli znaleść sposób na odpalenie pirackich kopi na nim i odpowiedni program do tego na kompie.Oni w tym czasie bedą sprzedawać oryginalne płyty bo po prostu odwieczny pirat,nie będzie mógł znaleźć pirata i będzie zmuszony kupić orginał w co wątpie,ale z drugiej strony bardzo możliwe...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

CoD i United Offensive miało świetny "klimat" (choć zdarzały się absurdy oczywiście).

CoD2 to już w 100% konsolowa rąbanka bez ładu i składu. Byle do przodu, strzał z przyłożenia i następna misja. Bieda w stylu "przejdź w 2 nocki i zapomnij". Nie polecam.

-