Guest JOPJ Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 Nasz niezawodny i genialny szukacz :lol: niczego nie znalazł na temat tego sklepu. Czy ktoś już zamawiał? Jakie są "doznania"? I czy opłaca się kupić? Ja na razie złożyłem zamówienie. Kontakt mailowy całkiem niezły, szkoda że w internecie nie można wybrać sobie rozmiaru. Quote
Scalak Posted July 19, 2006 Report Posted July 19, 2006 No to pewnie sobie poczekasz na to zamówienie... :lol: Po tygodniu od złożenia zamówienia czekałem na wysłanie. Jeśli czegoś nie mają na stanie to czas oczekiwania się znacznie wydłuża... Niektórzy dostają gorączki i wybuchają "emocjami"... Jeśli natomiast jesteś cierpliwy to no problemo, może nawet dostaniesz gratisa za zwlokę. A czy tanio? Nie warto chyba kupować gdy koszta przesyłki stanowią choć 20% całości zamówienia. Quote
Guest JOPJ Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 A ja pochwalę sklep. 5 dni po zamówieniu przesyłka przyszła ładnie opakowana w kopertę bąbelkową. Wszystko OK, towar nie był otwierany czy też uszkodzony. Ode mnie + Quote
Recommended Posts