Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Mam tytanie natury czasu czy w ostatnich modelach bety przez powiedzmy lata produkcji tej repliki były wydawane modernizacje ?? i jak odróżnić po czym wiadomo ze 8-) ma sie akurat ta najnowsza wersje ..

• 2 months later...
  • Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 6 months later...
Posted

po prawie dwóch latach użytkowania(od premiery w Polsce) rozkręciłem GB i co?..zero śladów zużycia,nie był poddawany żadnym tuningom,zasięg ok 35-40 m,gumka podkręca tak jak podkręcała,bateria trzyma ok 8 h na zimnie.A komora jest niestandartowa i żadna precka nie wejdzie,a gumkę silikonową trzeba uciąć o jakieś 0,5 cm.Tylko szkoda ,że już tylko można go dostać na gunnerze.Pozdro.

• 5 months later...
Posted

Witam wszystkich

Mam pytanie, czy ktos próbował wsadzać, lub zrobić coś by wsadzić stica do bety ? Nie wiem, czy taka operacja jest możliwa, wiec sie pytam. :)

pozdrawiam

Posted

Przecież JG robi krótkie kałasze ze stickiem. Przewody dajesz do przodu pod podstawę muszki. Z bezpiecznika zdejmujesz plastikową osłonę i chowasz ją pod plastikową "półeczkę" prowadzącą suwadło. Jak zrobię dziś zdjęcia to jeszcze wkleję.

Obiecane zdjęcia:

19in2.th.jpg20lz8.th.jpg21fi0.th.jpg22gq4.th.jpg

• 2 weeks later...
Posted

nie obejdzie się bez ingerencji piłki do metalu i wiertarki,a co do kolby od specnaza to zrób sobie to mocowanie z metalu,wystarczy kawałek cienkiej blachy odpowiednio wygiętej z wycięciami na śruby.Ja w swoim tak miełem swego czasu