Wolf Posted July 18, 2006 Report Posted July 18, 2006 INFORMACJA DLA UCZESTNIKÓW ZLOTU Do nabycia jest płyta ze zdjęciami i materiałem video ze zlotu. Cena płyty ok. 15 zł (jeśli zbieżemy minimum 50 chętnych). Wszyscy chętni proszeni o składanie zamówień na zlot.tomaszowo@vp.pl. UWAGA - płyta posiada zabezpieczenia i nie można jej kopiować. Quote
mulder22 Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 Wolf skantaktuj się ze mną pliss :mrgreen: Quote
szmerglu Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 a mozna wiedziec ile łacznie tego upchneliscie ?? i czy macie wszystkie fotki wraz z filmami ?? Quote
Soman Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Na naszej stronie jest umieszczony krótki trailer filmu. http://team-delta.ovh.org/ Quote
maxavelli Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 płyta posiada zabezpieczenia Fajna rzecz. nie można jej kopiować. "Nie mozna" ale nie "Nie da sie" ;-). Tak czy owak - za 15 zl to ja sie pisze. Mam tylko nadzieje ze film nei trwa 10 minut ;-). Quote
szmerglu Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 dobra ja tez sie wstepnie pisze ale nie w tym miesiacu :x splukany - tuning - naprawa - za duzo iprez Quote
Świr Posted August 26, 2006 Report Posted August 26, 2006 Ebrało się już te "50 osób" ? a jak można zapłacić? (wpłata na konto?) Quote
Soman Posted August 26, 2006 Report Posted August 26, 2006 Niestety nie. Cena za płytę będzie ok. 17 zł. Wszyscy, którzy zamówili dostaną e-maila z nową ceną i prośbą o potwierdzenie zamówienia. Quote
Świr Posted August 29, 2006 Report Posted August 29, 2006 Powoli dobijemy do 50 :twisted: Pewnie chętnych jest więcej, tylko nie wiedzą o takim przedsięwzięciu :wink: Quote
Wolf Posted August 31, 2006 Author Report Posted August 31, 2006 INFO bylo wyslane do wszystkich, na adresy z ktorych naplywaly zgloszenia na zlot. Czekamy wiec cierpliwie bo jak dobrze pamiatam to wiekszosc wyrazala zainteresowanie. Jest chodzi o szczegoly to film ma okolo 60 min jest zrobiony profesjonalnie itp. A co do zdjec to zajeci organizacja takowych nie posiadamy i prosimy uczestnikow o nadsylanie !!! Quote
Recommended Posts