robal Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 prosze o jakies informacje bo bron mi sie podoba ale nie wiem jakiej firmy kupic i czy jest technicznie dobra:) jak prawdziwa
Mariusz_Piwowar Posted June 12, 2003 Report Posted June 12, 2003 Kumpel z Teamu ma p99 z BB niestety nie wiem jakiej firmy :( Jest z niego zadowolony ale jak każdy BB żre sporo gazu :( .Troche z niego strzelałem fajnie podbija rękę i jest ciężki myślę że warto jeśli cena Cię nie odstrasza.Pozdrawiam
robal Posted June 12, 2003 Author Report Posted June 12, 2003 Cena mnie nie odstraszy (przynajmniej tak mi sie zdaje) a jaka to cena? A niewiesz czy on syfonuje? bo tego nie zniose... ile ma kulek w magazynku. Info potrzebne mi na początek lipc. Wiec jak w tym czasie mógł byś sie dowiedziec to dzięki. A jak nie to daj mi moze adres albo numer gg kolesia.
Mariusz_Piwowar Posted June 12, 2003 Report Posted June 12, 2003 Wiesz co, ja w najbliższym czasie nie będę się z nim widział ale możesz spróbować uzyskać więcej informacji na forum Kielce od KWP lub Lukasa bo oni są w stałym kontakcie z tym gościem.Pozdrawiam
Recommended Posts