Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted
AK cymy to prawie TM, więc nia ma co się bać o kompatybilność magazynków.

PRAWIE robi wielka roznice. HiCapy TM pasuja do Cymy, choc sie lekko chybotaja na boki. Zas HiCapy CYMY NIE PASUJA do Tokyo Marui! Po prostu...

• 4 months later...
Posted

:D Śmiga :) Mam w moim RPK :) Jest ładny, metalowy, wykończony od spodu lepiej niż CA (zaślepka z przpdu jest złączona a nie podzielona na 2 części jak w CA), czarnymatowy kolor :) Mechanicznie też jest bez zarzutu :)

Będę miał kasę to jeszcze 2 sobie kupię :D

Posted

ja mam tego high capa w SLR... i strasznie się buja... problemów z podawaniem kulek raczej nie było (miałem taką jedną sytuację, ale nie wiem czy to nie był problem z dokręceniem sprężyny maga), zwieksza ciężar guna - no po mojemu nieźle... chociaż chciałbym jakoś zapobiec temu bujaniu się- ma ktoś jakiś pomysł??

Posted

Sam uzywam low capow, poczatkowo kiepsko bylo z podawaniem kulek, ale po uzyciu oleju silikonowego wszystko cacy smiga . Mam AK47 od Cymki.

ps appollyon, najprostszym sposobem bedzie obklejenie magazynka przy jego gornej czesci tasma izolacyjna.

Posted

Witam!

Przeczytałem i dalej nie wiem! Mam AK 47 TOKYO MARUI - Czy ktoś kto posiada tą samą replike moze się wypowiedzieć czy ten magazynek dobrze działa w niej czy nie?(ewentualnie Low P&J do AK)

Dzięki i pozdro

:lol: