deenbe Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 witam ostatnio kupiuem sobie mp40 ale z niego nie da sie prosto strzelac bo kulki leca jak chca i gdzie chca :/ jest za lekki no i ta plaskitowa kolba :/// chcialbym z nim cos zrobic : wymienic lufe zamienic albo usztywnic kolbe dociazyc i dokonac innych modyfikacji ... ale niewiem jak to zrobic licze na to ze mi pomozecie prosze o dokladne opisy linki itp itd bo jestem n00bem w tej kwestii
slayer666 Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Poczytaj na forum, powinno być coś o tuningu mp 40.
radzu Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Powiedz na co liczyłeś kupując guna za 20 zł ?? i to jeszcze u tak tandetnego sprzedawcy jak TanieMilitariaPL Wprawdzie da się do tego zapakować Casto-lufe, dociążyć usztywnić, ale po co ?? to się i tak po krótkim czasie rozpadnie na kawałeczki. Moja rada: Kup coś porządnego :!: Jeśli mogę coś zaproponować to shotguny z www.taiwangun.com bardzo dobrze się sprawują jak na swoją cenę.
kozłov Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 Plastikowa kolba? Że cała z platkiu jest to wiem ale kolba to miala być metalowa...Moim zdaniem to marny tuning z tego MP 40 wyjdzie.
Medium Posted July 14, 2006 Report Posted July 14, 2006 http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=18498 Tam piszemy. Pozdrawiam Medium
Recommended Posts