Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sisi dzięki. A jak wyglądają sprawy dotyczące kamizelki gdzie i za ile można dostać?? Widziałem na gunsmok'u ale są drogie nie ma tańszych?? gdzie swoja zakupiłeś i czy jest możliwość kupienia bardziej zielonej żeby pasowało do munduru properra, kamizelka moze być modułowa jak i normalna ale bardziej zielona. Z góry thx.

Co do kamizelki to proponuję Ci zajrzeć na stronkę Angielskiego sklepu C.R.W. LINK - stąd mam swoją. ;-)

Posted

Taka nieudana proba lansu. Zupełnie jakby poziom lansowości był odwrotnie proporcjonalny względem kompetencji ministra (a sami wojskowi psioczyli na Sikorskiego to potem jeszcze gorszy był Szczygło).

Ciekawe czy weźmie sobie tego multicama do domu czy może jest on "ministerialny"?? :lol:

Posted

Taka nieudana proba lansu.

To nie MULTICAM ® tylko SUEZ .

I dlaczego nieudana ? Skoro koledzy raczą na ten temat rozmawiać, to znaczy, że lans przyniósł oczekiwany efekt, czyli większe zainteresowanie Panem Ministrem.

• 2 weeks later...
Posted

A ja szukając kamizelki trafiłem na coś takiego: Kamizelka(klik) która podobno jest kopią FSBE i wygląda jak by stała obok multicama ;)

Czy myślicie że sprawdzi się ona w użytkowaniu? Czy ten materiał(1000D Nylon) jest wytrzymały? Ktoś miał styczność z tym produktem(nie koniecznie w "Digital Tan'ie" ?

• 2 weeks later...
Posted

Kopia tej kamizelki już jest trochę na rynku. Potwierdzam, zdjęcie pierwsze to kopia. A na zdjęciu widoczny underarmour, który jest na allegro ;]

Z tego co widziałem, to kamizelka (kopia) jest dostępna w Korei.

Posted (edited)

Najnowsza wersja Armor Chassisa wygląda tak:

20070915_2d14957db74448ca9baflqtWnPNzmSZF.jpg

20070915_b3dd48597c6c79225090LxLbA6JYb7Qw.jpg

20070915_e7bba96995fe5755c19aoIQb1v9NSIKs.jpg

Cena AC bez płyt wynosi bagatelka około: $1900

Blast Belta: $250+

Osobiście starsza wersja bardziej mi się podobała. ;-)

Edited by sisi