Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

ta m-czworka wyglada jak by byla z zywica zmieszana i nie ma hop up(a na pudelku jest znaczek)pewnie to jest cos takeigo jak M16A4 well-a a co do kalacha to badziew juz lepiej kupic cymy bo cyma ostatnio zarabiste kałachy wypuszcza(sam mam AK 47S hehe)

Posted

Jak tego AK się przeładowuje :P Zrobili srebrną atrapę zamka po lewej stronie, a tak naprawde reload jest z prawej <lol2> Jak to paskudnie wygląda :P

Posted

wogule te karabinki to badziewie.ten kalach wyglada duzo gorzej niz Cymy a ta m4 to tez gozej niz m16a4 well i m4 boyi ale ma metalowy spust

Posted

Te „repliki” to złom jakiego dużo…

….AK jest blee…..złe :!: i ten laserek oraz światełko niebieskie jest jeszcze bardziej złe :wink: ……w ogóle sam karabinek wystrzeli zapewne jakieś 300 kulek i padnie tłok, lub mechanizm spustowy :|

M4… bez komentarza…na 11 zdjęciu od góry widać jak się rozłażą połówki, z których zrobiony jest gun :roll: ( spójrzcie na rączkę transportową )

Poprostu...nędza :F

Posted

No dobra... AK jest do d...niczego - nie zaprzątajcie sobie nim głów. Jest lato, laseczki chodzą w mini z falbankami (cholera, jestem żonaty, jestem żonaty, jestem żonaty....) M4A1 to jest to samo, co Mka BOYa sprężynowa, o której jakiś czas temu pisałem - przeniesione chyba do tuningowanych jako rozwinięcie elekryków. O ile z Mki jeszcze można zrobić coś, co strzeli dość celnie na 25 - 30m, to z tego AK po rozpuszczeniu w TRI można zrobić ładną kulkę polastiku :lol:

Posted

a do czego by ci miala sluzyc ta kulka co.a ta m4 to ma nawet fajny foregrip bo te m4a1 r.i.s to zamiast takiego foregripy ma szyny a o m16a4 wella tojuz nie wspomne(tam sa tylko szyny ris)

Posted

coś mi się zdaje że to m4 to nie jest 1:1 tylko tak samo jak pierwszy well D-94 kopia m4a1 boy TM'a czyli rozmiar 3/4 prawdziwego

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...