Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

O ja pierdziele!! Nic tylko zalozyc firme!! skladam zamowinie na Brretta!! M82 :mrgreen:

[ Dodano: Nie 25 Cze, 2006 ]

ciekawe tylko za ile by to sprzedawal?? :roll:

Posted

Tobie się może nie podobać hellmans, ale ja jestem pod BARDZO wielkim wrażeniem, to co zrobił ten koleś jest piękne. Ogrom pracy włożonej w to cudo zaowocowało, da się zauważyć to na każdym zdjęciu. Respekt :D

ps. Ten metal z którego robił to aluminium :?:

Jaki to był pistolet :?:

Widze że muszę wziąść się do roboty ze swoim wynalazkiem :D

Ten projekt zainspirował mnie...

pozdro i więcej takich stron HateMe

Posted
Jaki to był pistolet
Coś z Western Arms. Podejrzewam, że jakby wmontować w to Rugera, to wyszedłby totalny rzeźnik (bo co do FPSów, to nic na Arnie's nie było mówione, a filmów nie chce mi się ściągać)...
  • 1 year later...
Posted

Pozwolę sobie odświeżyć temat, bo stare linki wysiadły:

http://www.ukmonsters.co.uk/oldmadwebspace...pics/wa2000.htm

Facet jak widać dołożył jeszcze Unique Alpine TPG-1 oraz DSR-1 (maniak niemieckich snajperek czy co ;) ) , i jakiś pistolet.

Sam Walterek robi wrażenie, ale sama konstrukcja nie jest szczególnie pokomplikowana, a produkcja jest opisana na tyle dokładnie, że jeśli zdobyć odpowiednie materiały, można by się pokusić o małe DIY :twisted:

Tylko właśnie- ma ktoś pomysł gdzie można by kupić 20 albo chociaż 10 mm blachę aluminiową oraz lufę zewnętrzną z tymi (nie wiem jak to się fachowo nazywa) podłużnymi bruzdami? :roll: