Remcio Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Może linkiem do pierwszego z raportów w formacie .doc? www.bor.fantasy.host7.pl/Raport1.doc Ale mogę się mylić... Ps. Tak, jestem początkującym webmasterem Quote
boron Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 Heh patrzylem nadal na starym adresie ;). No raport spoko, ale nie lepiej bylo go wrzucic w html a nie osobno w .doc ? Quote
Remcio Posted June 27, 2006 Report Posted June 27, 2006 No i nareszcie ponowna sensowna wypowiedź! Naprawdę uważasz, że tak będzie lepiej? Zatem ok, zajmę się tym i będzie w .html :-) Quote
browar Posted June 28, 2006 Author Report Posted June 28, 2006 Remciu a propo kolorow moze yamiast cuarnego dac moro takie jak masz na na kurtalce :D [ Dodano: Sro 28 Cze, 2006 ] Remciu a propo kolorow moze zamiast czarnego dac moro takie jak masz na na kurtalce :D Quote
Remcio Posted June 29, 2006 Report Posted June 29, 2006 To jest woodland. Nie mam w tej chwili odpowiedniej grafiki... Ale postaram się to jakoś ładnie zrobić. Jakieś propozycje co do koloru liter na woodlandzie? [ Dodano: Thu 29 Jun, 2006 ] No. Stronka przeszła gruntowne zmiany. Tło to narazie samoróbka i do woodlandu mu trochę brakuje... Ale jest już w miarę militarnie :D Mam nadzieję, że wciąż da się czytać teksty bez bólu głowy... Quote
Remcio Posted July 8, 2006 Report Posted July 8, 2006 Chciałbym oznajmić wszem i wobec, że ruszyło forum Brwinowskiego Oddziału Rozpoznawczego. Zapraszam pod adres www.bor.gaa.pl/forum Quote
Recommended Posts