Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Jako ze temat nie dotyczy konkretnej repliki (nazwa), to i ja cos pokaze... Na airshitguns.pl pojawil sie ostatnio ciekawy temat :

http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector....duct=1151010754

Wyglad ohydny, plastikowy gearbox, zalosna moc (widzialem filmik). Jednak w pelni dzialajacy mechanizm wyrzutowy lusek, ktore opuszczaja karabin przez zamek to swietny pomysl! Ciekawe czy daloby sie to skanibalic np. do normalnego M15A4 CA (KLIIIMAAAT!)? Nawet jesli, w co watpie, to pewnie okupione by to bylo poswieceniem regulacji HU komora wyrzutowa lusek), a wowczas trzeba by zamontowac HU staly, co mi sie nie widzi...

Posted
Przecież to ma 0,7J musiałbyś stac jakieś 10 m od gościa żeby poczuł. Odradzam.

Dziwnym trafem walther P990 z cyberguna ma energię ok. 0,5 joula a trafienie z >20 metrów wyraźnie czuć, drogi Panie Specjalisto.

Posted

mig napisał

Swora napisał:

Przecież to ma 0,7J musiałbyś stac jakieś 10 m od gościa żeby poczuł. Odradzam.

Dziwnym trafem walther P990 z cyberguna ma energię ok. 0,5 joula a trafienie z >20 metrów wyraźnie czuć, drogi Panie Specjalisto.

HEhe ja tylko mu chciałem odradzić mistrzu mig pozdrawiam :D:D

Posted

@maxavelli: Chyba przegapiłeś jeden temat, wygląda na to że to coś wcale nie ma tak małej mocy, a o hop-up'ie możesz zapomnieć bo go nie ma (no chyba że chcesz dorobić) =]

Posted

maxavelli poza tym bajerem, to jednak nic wielkiego... Szkoda zachodu...

swora... Wierz mi, jeśli grasz fair play, to nawet ze 100 metrów poczujesz nawet gdyby to była kioskówka :lol: Chyba, że liczysz na strzał, który Cię przewróci :D . Czekamy na konkretne opisy właściciela tego AKa, nie dewagacje - bo cincizna, bo ma 0,6 bo... itd. Czekam jeszcze kilka dni, później zamykam i wywalam ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...