Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Borne Sulinowo/Kłomino 18-20.08.2006 Dyskusja

Recommended Posts

• Replies 260
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted
A co to za zlot bez takich meliniarzy jak my?  :lol:
Ciiiii..... bo się wyda :wink: Przecież ja porządna Pani przedszkolanka jestem, to Brymer (łobuz i hulaka :wink: ) w "zielonym" jest "ten zły" :twisted: :lol:

Ależ Xie, pastereczko moja - Borne to dla mnie przede wszystkim możliwość spotkania sie z Wami - starymi znajomymi, których widzę czasem tylko raz w roku.
Tak tak zbłąkana łowieczko Ty moja... szukam Cię i szukam.... w nocy "beeee beeee" tylko słyszę.... a znaleźć nie mogę....

:wink:

Tez się stęskniłam. I tez Cynika żałuję (obchlej i świntuch mógłby się uspołecznić trochę ;) )

Posted

A ja trochę z innej beczki. Wybieram się do Bornego (ale pod kątem zlotu pojazdów militarnych a nie ASG) i poszukuję noclegu. Może ktoś ma namiary inne niż zamieszczone na stronie http://www.bornesulinowo.pl/Turystyka/Baza...a_noclegowa.htm

(te już sprawdziłem i wszystko mają pozajmowane). Niestety z pewnych przyczyn nie odpowiada mi rozbicie się na zlotowisku...

Nieaktualne, nocleg załatwionyw DPS-ie, niech żyje opieka społeczna!

Posted

Błaaaa.... znaczy się w tym roku znów się za późno obudziłam :P

Ale jak rozumiem te prysznice w jakiejś-tam szkole nadal są? I ktos zna do nich drogę....?

Posted
Czy jest szansa ze obsoba majaca ukonczone 17 lat i 3 letnie doswiadczenie z airsoftem

Ty naprawdę masz wysokie mniemanie o sobie.

3 letnie doświadczenie w airsofcie to by Cię kwalifikowało na znaną postać w środowisku. To, że jak miałeś 14 lat to sobie kupiłeś pistolet to trochę mało.

I nie rób z siebie idioty, długo będziesz się wydurniał udając, że nie wiesz o co chodzi z koncepcją 18+?

Posted

Oj widzę Kret że cię ruszyło...

3 letnie doświadczenie w airsofcie to by Cię kwalifikowało na znaną postać w środowisku. To' date=' że jak miałeś 14 lat to sobie kupiłeś pistolet to trochę mało. [/quote']To prawda, nie wiem jak to w przypadku Austina było, ale faktycznie trzeba odróżnić podwórkowo-zabawowe asg (jeśli można to takm określić) od ogólnopolskiego firmowanego załóżmy godłem WMASG. Przynajeżność do społeczności wmasg raczej by sprawiła, że do tej pory miałbyś przez 3 lata wypracowane tak zwane "plecy" i ewentualna kwestia 18+ na zlotach mogłaby podlec dyskusji (o ile w ogóle na danym zlocie jest do dyskusji)

Przykre, ale prawdziwe...

Moja diagnoza - nie budź się tuż przed zlotem i już wcześniej daj się poznać :D

Tam :: niech to pani lekkich obyczajów :: znasz ;) Do kibla znasz a nie pod prysznic.;)
no prosze... prosze... nie tylko do prysznica, ale i do kibelka panowie mnie odprowadzą.... jak miło :D a przeciez mogłabym się zgubić :D sama, biedna i po ciemku.. strach się bać :D....

Na szczęście gwardia zawsze zwarta usłużna i gotowa...

Posted
Pierwszy scenariusz zacznie się 18'tego czy 19'tego? Nie wiem czy do Bornego mam przyjechać w czwartek czy w piątek...

Pierwszy? A są jakieś inne? Napisany został jeden, rozbudowany scenariusz.

Rozgrywany jest on 19'go sierpnia w sobotę, od samego rana.