Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Oto bluza od munduru który dostałem :)

Jeśli ktoś mógł by mi podpowiedzieć co to za camo. Wydaje mi się że jest to jakas ( nie wiadomo jaka ) modyfikacja WL ... ale plamy (zwłaszcza zielone) nie są w tym "charakterystycznym zielonym" - cały mundur sprawia wrażenie bardzo ciemnego... nawet w słoneczny dzień. Stąd moje pytanie do znawców tematu czy to będzie się dobrze kamuflować? :>

moro8xn.th.jpg

Pozdrawiam

Posted

Coś mi się wydaje że to może być polska produkcja ;) ... jakaś harcerska albo coś...

APDEJT:

firma: trop military, żadnych stempli ani nic, nawet rozmiarówki nie ma ( nawet śladu po takowej:) ) - .... Polska :) bo telefon polski :))))

Choć ciekawi mnie jaki to krój, czy możecie wymienić jakies cechy charakterystyczne kroju? Układ kieszeni to już wiem , paski biodrowe?

Moge dodatkowo napisać że ma baaardzo niski kołnierz

aa guzki po zapieniciu są przesłonięte dodatkowym materiałem ( nazwa? :P - taka pochwa;D )

Posted

Albo ruskie (najprawdop.), albo chińskie nawet, albo totalna komercyjna podróbka... :D

Generalnie nie dojdziesz bez metki, bo amerykańskie camo jest podrabiane od czarnego lądu aż po skośnookich...

Posted
Jak mowilem na początku to jest raczej rosyjskie camo http://www.henrikc.dk/camouflage/details.a....asp?autono=158

[ Dodano: Mon 19 Jun' date=' 2006[/i'] ]

Chyba, ze litewski woodlandhttp://www.henrikc.dk/camouflage/details.asp?autono=96

10 pktów dla tego pana ;-)

PO oględzinach... RUSKI :) - choć oczywiście nie kontraktowy, robiony przez jakąś polską firme;)

litewski nie bo a: ma kieszeń na lewym ramieniu, układ plam jest inny

Posted

Kurna, odpowiedz skad ta bluza jest juz padla...

firma: trop military, żadnych stempli ani nic, nawet rozmiarówki nie ma ( nawet śladu po takowej:) ) - .... Polska :) bo telefon polski :))))
  • 2 weeks later...
Posted

Pytanko z mojej strony, czy ktos moze sie orientowac coz to za camo jest? Podejrzewam, ze to cos ruskiego, mur beton jestem pewien, ze to material z jakiegos kamuflarzu, gdzies widzialem, w jakims filmie kurtke uszyta z tego.

camo15id.jpg

Posted

a mi się wydaje, od razu mówię, że mogę się mylić, ale mi się wydaje, że w Czechach powinno być pare sztuk...

[ Dodano: Czw 06 Lip, 2006 ]

Pytanko z mojej strony' date=' czy ktos moze sie orientowac coz to za camo jest? Podejrzewam, ze to cos ruskiego, mur beton jestem pewien, ze to material z jakiegos kamuflarzu, gdzies widzialem, w jakims filmie kurtke uszyta z tego.

camo15id.jpg

a to jest ZSRR :

http://www.henrikc.dk/camouflage/details.asp?autono=40