PAT_KOZI Posted June 28, 2003 Report Posted June 28, 2003 KURDE to jest temat o OPF a nie CS czy innych ...................PINKY szlag by CIe w powietrze jak to BMP kiedy startujemy? Quote
PAT_Pinky Posted June 30, 2003 Author Report Posted June 30, 2003 Dzis o 23.00 na czacie zbieramy sie by pograc. Polecam sciagnac addony i patche z http://flashpoint.mm.pl oraz http://fans.cenega.com/flashpoint/phpBB2/v...wtopic.php?t=99 prosze tez poczytac na Forum Cenegi o multiplayerze. Jak na razie zwerbowalem Alka i Jarchera oraz Bubla i Koziego, czyzby szykowal sie mecz Wawa, kontra Lublin ? Ps. O czym przekonal sie juz Jarcher na serwerze multimedi ograniczone sa wielkosciowo tekstury twarzy oraz glosu i nastepuje autokick, zreszta na innych serwerach tez juz. Quote
PAT_KOZI Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 jaki mecz warszawa kontra lublin ASG vs. ALL WORLD :)) Quote
Jarcher Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 Ja się na żadne "specjalne" rozgrywki nie pisze. Nie grałem pół roku i pozapominałem klawiszologie itd. :wink: Quote
PAT_KOZI Posted June 30, 2003 Report Posted June 30, 2003 JARCHER ja OPFa odświerzyłem sobie 2 dni temu :) Quote
PAT_Pinky Posted June 30, 2003 Author Report Posted June 30, 2003 Panowie i panie zbierzmy sie do kupy bo mnie szlag trafi :) . Proponuje noc z soboty na niedziele okolo 23.00 na czacie sie zebrac tzn. wszyscy chetni i posymulowac ASG w OFP. tylko pamietajcie, wszyscy chyba beda mieli czas. (Wiem, wiem Kozi ciebie nie bedzie i Combo tez nie) Quote
Szczep Posted August 2, 2003 Report Posted August 2, 2003 gra ktos z was w to jezcze po sieci ? Quote
luglo Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 Jestam za :D :D :D Do dyspozycji :wink: Tylko jaki tytół :?: Quote
Dale Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 chyba nowy rekord na forum :lol: 2 lata :D ale swoja droga ciekawi mnie czy w koncu gra doszla do skutku :) Quote
ResistancE Posted June 4, 2005 Report Posted June 4, 2005 A może America's Army? z czystego lenistwa nie chcialo mi sie czytac calego topicu ale ja też cie pisze tak samo na AA jak i OpF :D Quote
PauLLesnik Posted June 5, 2005 Report Posted June 5, 2005 Skoro ktos juz odgrzal tego kotleta to i ja sie pisze na AA i OFP. AA gram praktycznie codziennie a OFPa zamierzam znow zainstalowac :D Quote
Recommended Posts