Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Witam serdecznie.   

Wracam do ASG po 5-6 latach przerwy, zakupiłem fajną replikę stokową (400-420fps)  i chciałem troszkę podpytać o lufę/gumkę . ( szturm +/-  60-70 m .) Jak wygląda cena do jakości.

Gdy kończyłem na rynku były top1 PDI  top 2 Promyk . Obecnie jest dużo więcej opcji i chciałem zasięgnąć opinii "ekspertów" ponieważ PDI są obecnie zbyt drogie. sama lufa około 600zł/

Słyszałem że promyk jest nadal dobry natomiast w podobnej cenie  jest LAMBDA ONE 6.01 . + gumka fiolet promyk ( 400zł)

Myślałem też o zestawie MAPLE LEAF 6,02 MM AEG + SUPER MACARON + DYSTANSER OMEGA .   ( około 200zł )       

Czy używał ktoś luf MAPLE LEAF 6,02 MM AEG   proszę o jakieś opinie / wnioski co warto obecnie kupić .   Nie mówimy o zestawie za 600+ zł raczej   cos koło 200-400 zł.

Parametry : FPS około 400-420 fps /  waga kulek około 30-32g  . planowana długość lufy  około 400mm.  planowany celny zasięg ok 60-65m   

Co da dobre efekty  w rozsądnym budżecie ?  ( gumka/dystanser/ lufa)   komora raczej zostaje  Hop-Up Specna Arms TDC Magnus™