Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

mój m8 ma-nawet spox ale uzi sping-to śmiesznie wygląda...

zasięg skut.(on jakiś magik mnie jest)z 25 m

a całkowity-z 35

polecam szczęgólnie że za 100pln tylko taiwan shotgun i berretka

Posted
mój m8 ma-nawet spox ale uzi sping-to śmiesznie wygląda...

zasięg skut.(on jakiś magik mnie jest)z 25 m

a całkowity-z 35

Nic nie zrozumiałem z twojego postu... ' date=',on jakiś magik mnie jest" :D , piszesz o m8, ale do czego odnoszą się te dane liczbowe?

polecam szczęgólnie że za 100pln tylko taiwan shotgun i berretka

:wink: (o sso chozi?)

Edit: Odnośnie Uziego ma on opinię wizualnie świetnie wykonanego(trademarki itd.), ale w działaniu jest... hmmm... niefajny.

Posted

Hmm... muszę powiedzieć że to co napisał Dinus_ jest prawdą. Po prostu mam jescze w pamięci Micro UZI z CG mojego kolegi (na termin UZI z CG jestem uczulony :D )... ehh, szkoda gadać... wygląda to fajnie, ale strzela jak zabawki z kiosku.

Posted

Naprawde fajna repliczka, kumpel ostatnio ją kupił. Ładny zasięg naprawdę godny polecenia, co do wytrzymałości to jeszcze nic nie można powiedizec, bo ma go niecały tydzień. A magazynek to magia, ale jak sie nauczysz go obsługiwać to dużo kulek masz do dyspozycji :wink:

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

ja z mojego uzi jestem nawet zadowolony - jest idealny do walk w zamkniętych pomieszczeniach - w lesie tylko na krótka odległość - jest idealny jako broń poboczna do jakiegos fajnego sprężyniaka

• 3 weeks later...
Posted

Ja mam pytanie...(bedzie* to moja pierwsza "prawdziwa" replika)

Jak czyscic ta bron, i jakich kulek uzywac (na jakie jest HU nastawiony)?

Pozdrawiam Gobbo

*zamowilem wlasnie

Posted

Hmmm... Nie wiem czy wybrać CG Taurus PT92 HPA (Barretek brakłe :? ) czy może tego UZI. HPA to jednak osiągi i wytrzymałość, a UZI...

wygląd, kolba rozkładana i nie wiem co z osiągami bo różne opinie słysze

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...