malachai Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 komebtarz nr 1 [ Zarombista replika byłe znia nastrzelance dorownywała aeg ca . Strzela spokojnie na 60 m . Super sprawa a ten laser miód cena miód niesamowite ze za taka cene mozna kupic taki nie ziemski karabin polecam serdecznie . Ignacy Waligóra!!!!!! ] To musi byc prowokacja...prawda???...bo inaczej sie zalamie... 8O Quote
izi Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 repliki napędzane sprężyną są cichsze, co sprawia wrażenie bardziej realnej rozgrywki. :lol: Quote
Kamil Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 To musi byc prowokacja...prawda???...bo inaczej sie zalamie... Shocked E tam, to poprostu nieograniczona wyobraźnia panów z AirShitGuns.pl którzy sypią sami sobie takimi komentami na prawo i lewo. repliki napędzane sprężyną są cichsze, co sprawia wrażenie bardziej realnej rozgrywki. E?! Quote
_Johny_ Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 Producent: - Co nikt się nie chce przyznać? :mrgreen: Nawet chinole? :wink: Quote
badek Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 Wiem co "to" ma wspólnego z wiatrówką :) Można to złamać na pół :) Quote
look17 Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 Chyba już mój stary kałasz weibao (ale go wyjeb..) w skali 1:2 wygląda lepiej... Quote
fiedotow Posted September 2, 2006 Report Posted September 2, 2006 Wiem co "to" ma wspólnego z wiatrówką :) Można to złamać na pół :) Na kolanie i w każdą stronę :lol: Quote
Spirit Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Ludzie sukces!!!!!! http://sklep.airsoftguns.pl/projector.php?...duct=1147200957 Komentarze Autor: qwertyqwerty Ocena: II II II II II Głupi jestes a nie 60 m. musiał byś nieźle rzucać. ta ''replika to gówno!!!!!!! a ocena tak naprawde to 1 bo małe kasują!!! Patent na oceny :mrgreen: . Pozdrawiam spirit PS. Sory za odgrzewanie tematu :wink: Quote
Killerczak Posted October 11, 2006 Report Posted October 11, 2006 Autor: Filox_nt Ocena: Bardzo dobra repilika sztrzela na ok 70m! nie mam z nią problemów ale zgupilem metalowy precik ktory byl do ladowanie ale dalem drut i jest git!Polecam! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :F :F :F :F Quote
fiedotow Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 A mnie rozbawiło to: Autor: handsome Ocena: No po prostu zarąbisty karabinek. Jego długość jest wielką zaletą, bo mogę go do nogawki od spodni schować i przeciwnik myśli, że nieuzbrojony jestem. Strzela przy pomyślnych wiatrach 100 m i przebija drewniane deseczki. Cud miód i orzeszki. Wogóle nie widać, że to plastik. Po prostu zdaje się, że ma się w dłoniach prawdziwą broń masowej destrukcji z którą jestem zdolny sam załatwić cały oddział przeciwnika. Panowie, z czym my do luda? Jakieś TM ki, CA? :poddanie: Quote
Ruryk Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 :wink: :wink: :wink: ..O Boże takich komentów jeszcze w życiu nie widziałem :F !Przy czytaniu całego tego shitu popłakałem sie ze śmiechu :mrgreen: Quote
cooler404 Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 OGLOSZENIE: M15 ca zamienie na mega hiper super extra replike wiatrowki z airshitguns.pl + doplata z mojej strony :lol: :lol: :F :F :F :F :ściana: :ściana: :ściana: Quote
skrent Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :wink: :hahaha: Takie cóś to mój kolega kiedyś w 5 klasie szkoły podstawowej kupił za 10zł (5zł kulki :mrgreen: ) na odpuście w kosciele :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: Quote
Lukas.72 Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 :lol: :D Ja oni powinni karać za takie teksty to coś czego nie nazwe karabinem to to przecierz taki badziew....Ale według airshitguns to jest znakomita "replika"repliki wiatrówki która nie tylko dorównuje ale i przewyrzsza markowe repliki..........STOP DEBILOM :wink: :mrgreen: Quote
Aliant Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Jakbym się pokazał z tym na strzelance i mówił takie bzdury to bym do kanałów zeszedł i tam żył :mrgreen: Quote
fiedotow Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Sam byś wygrał batalię nie oddawszy strzału. Przeciwników powaliłbyś śmiechem :lol: Quote
Killerczak Posted October 24, 2006 Report Posted October 24, 2006 no,my chcemy z kolegami zrobic na strzelance scenariusz typu rzucanie omegami,nakrecimy film :lol: Quote
Aliant Posted October 25, 2006 Report Posted October 25, 2006 I chciało wam sie na takie syfne omegi kase dawać :twisted: Ale scenariusz popieram :mrgreen: Quote
Radosny Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 buhahłeeh... xd Widzialem to dzisiaj, straszny shitt. Co to w ogole ma byc? :lol: Quote
Recommended Posts