Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

filmiki, zreszta tak samo jaki i fotki miodzi!

Jednakze mam do was kilka pytan :)

1. Czy organizujecie i uczestniczycie w normalnych strzelanka ASG, czy jedynie cwiczycie w swoim gronie taktyke i zjazda, a czasem przygotujecie pokaz.

2. Czy sami sie szkolicie, czy kozystacie z cudzej pomocy.

Posted

Filmik ładnie zrobiony, a najbardziej mi się podobał 3 jak "zbój" wyciąga z bagażnika kałacha "O popatrz" :D, a z tyłu tłum ludzi :F

Jasio co by się nie dało. Klikasz w tabelce "Free", czekasz aż się odliczy kilka sekund, przepisujesz kod i Enter. A jak nie to wchodzisz na stronkę SPATu i ściągasz z tamtąd klikając na miniaturkę filmiku prawym przyciskiem myszy i "Zapisz element docelowy" :wink:

Posted

1. Czy organizujecie i uczestniczycie w normalnych strzelanka ASG' date=' czy jedynie cwiczycie w swoim gronie taktyke i zjazda, a czasem przygotujecie pokaz.

2. Czy sami sie szkolicie, czy kozystacie z cudzej pomocy.[/quote']

1. Bardzo rzadko i najcześciej idą pojedyncze osoby "nieoficjalnie". Bardziej skupiamy się na treniningach choć czas na zabawe raz kiedyś się znajdzie.

2. Cośtam czasem ktośtam 8)

Posted
1. Czy organizujecie i uczestniczycie w normalnych strzelanka ASG, czy jedynie cwiczycie w swoim gronie taktyke i zjazda, a czasem przygotujecie pokaz.

Taj jak napisał Chris.Nie należy jednak zapominać że własnie z normalnych strzelanek ASG pochodzi SPAT :)

Poprostu środowisko Airsoftowe i my ewoluowaliśmy w zupełnie innych kierunkach.

2. Czy sami sie szkolicie, czy kozystacie z cudzej pomocy.

(muzyczka z X files) :wink: :wink:

co do brzydali handlująćych bronią....trzeba było widzieć jaki teatrzyk odstawili : na filmi tego nie widać :lol:

Posted

Jak nie chcecie sie przyznac co do wlasnych technik ksztalcenia to trudno, tylko szkoda bo liczylem na to, ze uda sie cos od was podpatrzec ;(

Posted
Jak nie chcecie sie przyznac co do wlasnych technik ksztalcenia to trudno' date=' tylko szkoda bo liczylem na to, ze uda sie cos od was podpatrzec ;([/quote']

podpatrzec mozna... jest filmik.

a kto nas uczy to chyba nie jest taka istotna sprawa, nie? ;)

• 5 months later...
Posted

Zawsze gdy oglądalem wasze materialy

- skoki na spadochronach

- pokazy , akcej

- pojazdy

wygląda mi to na ćwiczenia prawdziwych AT ;] Pewnie dorównujecie nie jednej jednostce AT . A to jest tylko na swój sposób "zabawa" ( chyba ... )

Posted

Moja gratulacje,

swietna akcja i jakosc wykoniania. Szkoda ze w tym roku nie bylem w Szczecinie bo pamiatam co sie dzialo w poprzednich latach.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...