macbeer Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Coś mi się nie podobało w tym shotgunie i trochę żałowałem, że go kupiłem... W tym momencie wygląda moim zdaniem o wiele lepiej! Zamontowałem mu kolbe od SPAS'a 12 i tłumik (plastikowy:() Jak mi powiecie jak się daje zdjęcia to wam pokarze... Pozdrawiam :uśmiech: [ Dodano: Wto 06 Cze, 2006 ] ok już wiem jak się zdjęcia daje M3000
maxavelli Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Mnie sie nie podoba, ale jak zwykle rozchodzi sie o gust...
AvA Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Mi sie też nie podoba, jakiś taki jakby wszystko sie ledwo trzymało i te dziury w body
Qb@ Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Moim zdaniem tylko popsules wyglad tego shoota, w stocku wygladal o niebo lepiej
AvA Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 zgadzam się może gdyby zakryć te dziury i przemalować tłumik i kolbe
macbeer Posted June 6, 2006 Author Report Posted June 6, 2006 !!Grr już to wszystko zdjąłem wymieniłem lufę na miedzianą i dałem drewnianą kolbę...
comando44 Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 Mi sie podoba pomysł z kolbą. Reszta nie. Zwłaszcza ten "tłumik" razi. A jak coś przyklejasz na izolatke, to lepiej używaj czarnej :)
crossman Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 !!Grr już to wszystko zdjąłem wymieniłem lufę na miedzianą i dałem drewnianą kolbę... Zapodaj jakieś zdjęcia. Może teraz będzie lepiej wyglądać :D pozdro
Ziemniok Posted June 6, 2006 Report Posted June 6, 2006 To wszystko kwestia gustu, ale żeczywicie twoja broń wygląda troche jak choinka :F Zwłaszcza ten tłumik. Staraj sie trzymać jednego koloru, a nie 2 ido w dodatku zupełnie odmiennych.
Mroova Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Ja sie troche pobawiłem... ale z braku narzedzi prjektu nie skonczylem... Tytuł: Sawed Off Shotgun Mossberg 500 (VN Short).:] Kolba z drewna (otwor na sruba... szukam zasleki). Przyżady celownicze: metal + plastik. Choć w wersji sawed off są zdjęte, to na potrzeby allegro robie zdjęcia "całości":] Wygladaja za to swietnie ze stockowa, czarna, dluga kolbą. http://img149.imageshack.us/my.php?image=dscn1212xe5.jpg A wiecej foto na: ImgShack
Recommended Posts