Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Panowie jest nowa beretta KJW !! Dostępna na Red Wolfie -79$ i Uncompany 95$, moc 330fps 8O ?? Waga 1100g :wink: No i wygląda allagancko! Znając KJW to pewnie magazynki z czasem stracą szczelność!

Posted

hm, z wagą to ciekawe że aż tyle bo oryginał waży 0,98kg, i chyba tyle ważą full metale, bo 100 g po dobudowanej szynie bym sie nie spodziewał ;) a generalnie jest to M9A1 któe już wkrótce wejdzie na wyposażenie USMC z tego co sie orientuje, i wreszcie to wygląda jak M9A1 bo beretta z UHC M190 (czy z HFC, nie pamietam) która rzekomo niektórzy uważają za M9A1 niestety sie nie umywa wizualnie ;)

Posted

No właśnie 1100g czyżby KJW w tym przypadku nie użyło samego aluminium jak w poprzednich swoich modelach ,tylko stopu cyny i aluminum???? Własnie ze stopu cyny i aluminium są wykonane HiCapa WE.. I Beretta M190 HFC ! Wiem bo sprawdzałem chemicznie :wink: Ale najwieksze zaskoczenie to MOC 8O 330fps tej nowej beretty ?????

Posted

szczerze to wątpię, KJW znane jest z tego ze czasami troche przesadza z wagą produktów, np mający ważyć koło 900gram colt 1911a1 waży faktycznie 750 itp. ja sądze ze więcej jak kilograma nie wycisnęli z tego. A co do mocy to tak, 330 fps brzmi fajnie, kiedy gaz nie wysykuje sie dolnym zaworem albo nie wychodzi na raz z przodu przy efektownym syfonie co w KJW jest nagminne ;) tym bardziej w full metalach :D

• 2 weeks later...
Posted
No właśnie 1100g czyżby KJW w tym przypadku nie użyło samego aluminium jak w poprzednich swoich modelach ' date='tylko stopu cyny i aluminum???? Własnie ze stopu cyny i aluminium są wykonane HiCapa WE.. I Beretta M190 HFC ! Wiem bo sprawdzałem chemicznie :wink: Ale najwieksze zaskoczenie to MOC 8O 330fps tej nowej beretty ?????[/quote']

z tego co wiem to stop ten oznacza sie ZnAl, a wiec cynk+alu...