Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Czy moglby mi ktos poradzic, jaka bylaby najlepsza kamizelka taktyczna do polskiej panterki?? Chodzi mi glownie o barwy i kieszenie do AK47. Fajnie by tez bylo, gdyby cena byla w miare rozsadna :wink:

Z gory wielkie dzieki za odpowiedz 8)

Posted

Ehe, bo kolesiowi potrzebna kamizelka stricte wojskowa dla tych co jada na misje, i jeszcze za 500 zl. Na allegro sa fajne kamizelki, za 90 zl, olivkowa bedzie pasowac, czarna.

Posted
Czy moglby mi ktos poradzic' date=' jaka bylaby najlepsza kamizelka taktyczna do polskiej panterki?? Chodzi mi glownie o barwy i kieszenie do AK47. Fajnie by tez bylo, gdyby cena byla w miare rozsadna :wink:

Z gory wielkie dzieki za odpowiedz 8)[/quote']

Boldowac mam? Olivkowa jak najbardziej pasuje, daje rade, i w ogole. Poza tym, 450 zl za kamizelke, a bedzie sie z kulek strzelac. Pedze i lece. Zreszta, to wybor chlopaka. Ja wole zainwestowac w AEG i sprzet do niego. To nie rewia mody.

Posted

Rzeczywiscie, temat o kamizelkach byl, jednak nabieralo sie tam roznego rodzaju offtopu [ z kamizelek przeszli do plecakow, z plecakow do czegos innego... ]. Mi tu chodzi o konkretne produkty, ktore sa IDEALNIE stworzone do PANTERKI, nie oliva, nie deserta czy co tam jeszcze jest.

Gordy, nie nabijaj na mnie pstow :wink: , mam nadzieje, ze temat nie zostanie zamkniety, sprecyzowalem o co mi chodzi.

SouthMan, jedno pytanie odnosnie sklepu Miwo, sciagam cenik i uruchamiam go w Wordzie, ale okazuje sie, ze jest w jakis [ mi nieznany ] sposob zakodowany. Moglbys napisac co z tym fantem zrobic?? :wink:

EDIT. Anr: Moja sprawa na co wydaje pieniadze, akurat mi zalezy na oddaniu realizmu. Ponadto napisalem, ze szukam kamizelki w miare optymalnej cenie. Ludzie podaja mi linki, ja sprawdzam, i jestem wdzieczny.

Posted

Do panterki jak najbardziej Lubawa I i II. Sam mam i polecam. Idealnie pasuje maskowanie. Pakowna i wygodna. Mozna dostac bez wkladow kevlarowych za 100zl.

Posted

Widzisz AnR... po pierwsze kamizelka Moratexu to nie OW2. Po drugie - co to znaczy w miarę tania? Bo dla mnie kamizelka do 200 pln jest tania. Nie rewia mody powiadasz... zgadzam się... tylko, że widzisz... niektórzy widzą różnicę miedzy kamizelką a kamizelką. Są tacy co mają i trzy. Pożyjesz- zobaczysz :)

Posted

Cartman - co masz na mysli mówiąc o Lubawie I i II? Jakoś nie słyszałem o 2 wersjach ich kamizelki.

Co do oporządzenia pasującego do polskiego munduru to są dwie drogi, albo trzymamy sie ściśle realizmu albo "idziemy po bandzie".

Jeśli realizm to wszelkie kamizelki w polską panterę (Lubawa, Ivo-hest, Miwo, Janysport, Konfekcjoner, JMD, NOMA, Moratex)

jeśli dowolność to...... właściwie po co Ci polski mundur do tego. Woodland z jakąkolwiek kamizelką sprawi, że będziesz wyglądał jak OMG Delta lub inny Blackwater :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...